9.6.2016 13:39

«Ημέρα Καλής Πράξης» από τους εργαζόμενους της Κωτσόβολος Χίου

Ο ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ «ΧΑΜΟΓΕΛΑ» ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στα πλαίσια της «Ημέρας Καλής Πράξης 2016» που διοργανώνει τα τελευταία τέσσερα χρόνια η εταιρεία Κωτσόβολος, εργαζόμενοι του καταστήματος Κωτσόβολος Χίου πραγματοποίησαν εργασίες βαψίματος τριών δωματίων της Παιδιατρικής Κλινικής του Σκυλίτσειου Νοσοκομείου Χίου και εξόπλισαν το Παιδιατρικό τμήμα με διάφορες μικροσυσκευές που είχαν ανάγκη. « Δεν είναι η πρώτη φορά που συμμετέχουμε στην μεγάλη αυτή ενέργεια εθελοντισμού της εταιρείας. Ανελλιπώς όλα αυτά τα χρόνια προσπαθούμε να στηρίξουμε την Χιώτικη Κοινωνία και να βοηθήσουμε όπου μπορούμε», δήλωσε στον «π» ο ένας εκ των ιδιοκτητών της Κωτσόβολος Χίου Γιώργος Φλωράδης.  Παράλληλα ο κ. Φλωράδης επισήμανε ότι εκτός από τις εργασίες βαψίματος τριών δωματίων της Παιδιατρικής Κλινικής του Σκυλίτσειου, το κατάστημα προσέφερε επίσης έναν φωτιζόμενο πίνακα που θα τοποθετηθεί στο δωμάτιο που διαβάζουν οι γιατροί τις ακτινογραφίες και 4 συσκευές DVD, μιας τηλεόρασης και ενός ψηφιακού δέκτη.  «Την πρώτη χρονιά που συμμετείχαμε στην Ημέρα Καλής Πράξης είχαμε βάψει τον Οίκο Αγάπης στο Νεοχώρι. Τις αμέσως επόμενες χρονιές  καθαρίσαμε τους εσωτερικούς χώρους του Ειδικού Σχολείου, τα μονοπάτια στο Τουριστικό χωριό του Αίπους, την παραλία από το Κοντάρι μέχρι τον Ναυτικό Όμιλο. Γενικότερα προσπαθούμε με όποιο τρόπο μπορούμε να βοηθήσουμε τον τόπο», ανέφερε ο κ. Φλωράδης προσθέτοντας ότι το κατάστημα του είχε εξοπλίσει με 2 ανακατασκευασμένους υπολογιστές  τα δημοτικά σχολεία της Χίου ενώ είχε προσφέρει μαζί με τα super market Μαρινόπουλος 922 μερίδες φαγητού στο Γεύμα Αγάπης των Χριστουγέννων.

Η «Ημέρα Καλής Πράξης» της Κωτσόβολος είναι ένας θεσμός που καθιέρωσε η εταιρεία και φέτος η συμμετοχή  των εργαζομένων  ξεπέρασε τους 1125 εθελοντές. Εργαζόμενοι από όλη την Ελλάδα σχεδίασαν και υλοποίησαν «καλές πράξεις» ταυτόχρονα την ίδια ημέρα προσφέροντας στην τοπική κοινωνία σε τομείς που έχουν ανάγκη.

Όλοι οι εθελοντές της Κωτσόβολος, από τα καταστήματα, τα κεντρικά γραφεία, τις αποθήκες και το κέντρο διανομής επισκευών της εταιρείας, οργανώθηκαν και ανέλαβαν την υλοποίηση δράσεων με κοινωνικό και περιβαλλοντικό χαρακτήρα, που είχαν ως επίκεντρο το παιδί, τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, την 3η ηλικία και το περιβάλλον.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ