26.2.2015 17:12

Η πιο χρήσιμη περίοδος της ζωής του [ΒΙΝΤΕΟ]

ΒΡΑΒΕΥΤΗΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ Ο Π. ΤΖΟΥΜΑΣ

Ήταν απ’ τις σπάνιες φορές που η γκρίνια δεν κυριαρχούσε στην ατμόσφαιρα μιας εκδήλωσης του ΚΔΑΠ – ΜΕΑ. Γονείς και εκπαιδευτικοί εισέπρατταν τη χαρά των απασχολούμενων στη δομή παιδιών και είχαν ταυτόχρονα την ικανοποίηση ότι η δημοτική αρχή πέτυχε μέσα σε λίγους μήνες να λύσει ό,τι τα προηγούμενα χρόνια παρουσιάζονταν ως βουνό. Το κτίριο στον Κοφινά αδειοδοτήθηκε, η μονάδα ενισχύθηκε με τρία επιπλέον στελέχη και η μισθοδοτική ροή των εκπαιδευτικών κυλάει ανά μήνα, όπως κάθε εργαζόμενου.

Στην εκδήλωση κοπής της πίτας η συγκίνηση κορυφώθηκε όταν το νέο διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες τίμησε τον Πέτρο Τζούμα για την πολυετή προσφορά του. Λίγους μήνες πριν ο κ. Τζούμας αποχώρησε από τη διοίκηση του Συλλόγου, έχοντας αφήσει όμως παντοτινά ένα μέρος από την καρδιά του.

«Πιστέψτε το, αισθάνομαι ότι ήταν η πιο χρήσιμη περίοδος της ζωής μου. Όποιος έχει περάσει από αυτούς τους χώρους ξέρει πως εδώ κατατίθεται ανιδιοτελής προσφορά. Εύχομαι σε όλους να συνεχίσουν να στηρίζουν το μακροβιότερο Σύλλογο για ΑμΕΑ στο νησί μας», ανέφερε συγκινημένος ο κ. Τζούμας.

Δυο λόγια για την προσφορά του είχαν ο αντιδήμαρχος Πρόνοιας Γ. Παπαδόπουλος και ο Γ. Κουλούρης.

Λίγο αργότερα ο Π. Τζούμας πνίγηκε στις αγκαλιές των παιδιών. Για εκείνα είναι πάντα ο Πέτρος τους. Νοιώθουν ότι είναι ο παντοτινός τους σύμμαχος στην ανάγκη τους να απασχολούνται δημιουργικά.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ