11.7.2012 7:24

Η παρθενική άφιξη του Blue Star Patmos στη Χίο (ΒΙΝΤΕΟ + ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

ΠΡΩΤΟΣ ΕΠΙΒΑΤΗΣ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΩΣΤΗΣ ΜΟΥΣΟΥΡΟΥΛΗΣ

Με ακρίβεια λεπτού, 10 λεπτά μετά τις 6 το πρωί, όπως από την αρχή είχε ανακοινωθεί από την εταιρεία, έκανε την παρθενική του εμφάνιση στο λιμάνι της Χίου το νεότευκτο πλοίο της Blue Star Ferries, το Blue Star Patmos.

Το νέο πλοίο, όπως αναμενόταν τράβηξε τα βλέμματα του κόσμου, ενώ κατά την ώρα της άφιξής του η κυκλοφορία στην παραλιακή ζώνη της πόλης της Χίου, σταμάτησε αφού άπαντες με ότι μέσα διέθεταν προσπαθούσαν να αποθανατίσουν το νεότερο διαμάντι της Ελληνικής Ακτοπλοΐας.

Επί της υποδοχής στη χερσαία ζώνη του λιμένα, αν και πρωί ήταν ο Κεντρικός Λιμενάρχης Χίου Γ. Σκανδάλης που ευχήθηκε στο πλήρωμα του πλοίου να είναι καλοτάξιδο.

Σε ότι αφορά τον πρώτο επιβάτη του πλοίου, αυτός ήταν ο Χιώτης Υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας Κωστής Μουσουρούλης, ο οποίος θέλησε να ταξιδέψει με το νεότευκτο της Attica Group, στο παρθενικό του ταξίδι προς την ιδιαίτερη πατρίδα.

Εντυπωσιασμένοι την ίδια ώρα δήλωσαν οι επιβάτες του πρώτο δρομολογίου, τόσο από την εσωτερική διαρρύθμιση των χώρων όσο και από την υψηλή αισθητικής.

Το πλοίο θα παραμείνει σήμερα από τις 10.00 μέχρι τις 12.00 το μεσημέρι ανοιχτό για το κοινό της Χίου, σε μία πρώτη επαφή γνωριμίας ενώ θα αναχωρήσει για το λιμάνι της Μυτιλήνης στις 12:30 σήμερα το μεσημέρι.

Δείτε παρακάτω την παρθενική είσοδο του πλοίου στο λιμάνι της Χίου έτσι όπως την κατέγραψε ο τηλεοπτικός φακός του «π»:

 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ