14.1.2017 14:57

Η Παγχιακή Επιτροπή Αγώνα πάει… Ευρωκοινοβούλιο

ΣΤΙΣ 27 ΜΑΡΤΙΟΥ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΧΙΟ, ΤΗ ΣΑΜΟ, ΤΗ ΛΕΣΒΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΔΟΜΕΝΗ ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΛΟΓΟ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΛΗΨΕΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ

Φωνή στην καρδιά του κέντρου λήψης αποφάσεων της Ευρώπης, στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο αποκτούν πλέον οι νησιώτες καθώς τη Δευτέρα 27 Μαρτίου εκπρόσωποι της Παγχιακής Επιτροπής Αγώνα αλλά και εκπρόσωποι από τη Λέσβο, τη Σάμο και την Ειδομένη, θα βρεθούν στο Στρασβούργο έπειτα από πρόσκληση του ανεξάρτητου Ευρωβουλευτή Νότη Μαριά.

Όπως εξήγησε ο τελευταίος σε συνέντευξή του στα Μ.Μ.Ε. της Χίου το μεσημέρι του Σαββάτου η εκδήλωση έχει προγραμματιστεί για τις 18:30 το απόγευμα της Δευτέρας 27 Μαρτίου και θα μεταδοθεί ζωντανά.

«Το πρώτο και συγκεκρίμενο που καταλήγουμε είναι η απόφαση να διοργανωθεί αυτή η εκδήλωση για να υπάρξει διεθνοποίηση του ζητήματος όχι με την κλασσική έννοια του όρου όπως τη γνωρίζουμε αλλά από τους ίδιους τους πολίτες, από αυτούς που βιώνουν το πρόβλημα στο πετσί τους», ανέφερε ο κ. Μαριάς. 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ