5.2.2016 16:29

Η Ναυτιλιακή Λέσχη Χίων έκοψε την πίτα της [ΦΩΤΟ]

Παρουσία πλήθους μελών και φίλων πραγματοποιήθηκε η κοπή πίτας της Ναυτιλιακής Λέσχης Χίων, στην αίθουσα «AEGEAN SEA BALLROOM» του Ξενοδοχείου «METROPOLITAN».

Η εκδήλωση ξεκίνησε με το καλωσόρισμα από τον πρόεδρο της λέσχης Μάρκο Τριπολίτη ο οποίος έκανε μία σύντομη αλλά πολύ εμπεριστατωμένη παρουσίαση της λέσχης και των δράσεών της.

Ακολούθησε χαιρετισμός από τον δήμαρχο Χίου ενώ στη συνέχεια ο Γεώργιος Λογοθέτης (στέλεχος της εταιρείας G.Moundreas & Company S.A.) εξέφρασε τις απόψεις του στο θέμα: «Παγκόσμιες Εξελίξεις & η Αγορά των Πλοίων Μεταφοράς Ξηρού Φορτίου».

Ακολούθησε ομιλία του Δρ. Κωνσταντίνου Ρόκκου (Chairman-CΕΟ της εταιρείας Tst International S.A.) με θέμα: «Βέλτιστες Πρακτικές Διαχειριστών Ξηρού Φορτίου στην Παρούσα Κρίση».

Στην εκδήλωση τιμήθηκαν με δωρεές το Λιμεναρχείο Χίου για τις αξιόλογες προσπάθειες στη διάσωση προσφύγων, η ΑΕΝ Μηχανικών Χίου για να συνεχίσουν να τροφοδοτούν την ελληνική ναυτιλία με αξιόλογα στελέχη, η ΑΕΝ Οινουσσών επίσης για στήριξη στο σημαντικό έργο της, και το Σώμα Ναυτοπροσκόπων Περιφέρειας Χίου για την κάλυψη αναγκών του σώματος. Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Χίου κ. Μάρκος ευλόγησε την πίτα της λέσχης ενώ στον τυχερό που πέτυχε το φλουρί προσφέρθηκε ένα voucher ταξιδιωτικών υπηρεσιών, δωρεά της εταιρείας Kefi Tours.

Επιπροσθέτως, για ενίσχυση των δωρεών της λέσχης, κληρώθηκε σε λαχειοφόρο αγορά ένα tablet 9.7’’δωρεά της εταιρείας Overseas Manning. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι: Ανδρέας Μιχαηλίδης, Νότης Μηταράκης, Εμμανουήλ Βουρνούς, Μιχάλης Μαγγανάς , Ιωάννης Μάργαρης , Δημήτριος Τσιαδής, Σαματάς Σπυρίδων.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ