23.1.2013 14:29

Η κλήση σας προωθείται…

ΣΤΗΝ (Α) ΦΙΛΟΤΙΜΙΑ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Η ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΗ ΔΕΗ

Ου μπλέξεις με δημόσιο υπάλληλο λέγαμε όλα τα χρόνια και όπως φαίνεται αυτός ο κανόνας παραμένει σταθερός, αξία αναλλοίωτη ακόμη και σε καιρούς κρίσης. Τι κι αν έχουν έρθει τα πάνω κάτω στη ζωή μας, τι κι αν υπάρχει η απειλή των απολύσεων ακόμη και στο δημόσιο, τι κι αν δεν ξέρουμε εργασιακά τι μας ξημερώνει… Το αραλίκι στο δημόσιο ζει, βασιλεύει και θα βασιλεύει. Θα παραμένει άσβεστο στο χρόνο και θα κάνει τους απλούς πολίτες να αγανακτούν και να αναφωνούν για όλους τους δημόσιους υπαλλήλους «Βρε καλά σας κάνουν χαραμοφάηδες».

Είδες η ΔΕΗ;

Τρίτη, η ώρα περίπου 11.30. Χρειάστηκε να επικοινωνήσουμε με τα αρμόδια γραφεία της ΔΕΗ στα κεντρικά, για να ενημερωθούμε για το κοινωνικό τιμολόγιο και παράλληλα να ενημερώσουμε τους αναγνώστες μας. Όσες φορές κι αν πήραμε το τηλέφωνο δεν απαντούσε. Αναγκαστήκαμε να ενοχλήσουμε το διευθυντή ,ο οποίος, αφού μας ενημέρωσε αρχικά, μας παρέπεμψε σε άλλα δυο τηλέφωνα.

Μισή ώρα αργότερα επικοινωνήσαμε με το ένα από τα δυο τηλέφωνα. «Η υπεύθυνη υπάλληλος εξυπηρετεί. Καλέστε αργότερα» ,μας απάντησαν. Από τις 12.00-13.30 η επικοινωνία με τη συγκεκριμένη υπάλληλο ήταν αδύνατο να πραγματοποιηθεί. Κανένα από τα δυο νούμερα δεν απαντούσε, ούτε το 2271044362 ούτε το 2271044367. Το τηλέφωνο καλούσε κανονικά, όμως κανένας δεν το σήκωνε. Προφανώς στη ΔΕΗ έχουν δικό τους ωράριο ή ακόμη και δικό τους Θεό και σίγουρα δεν έχουν πρόβλημα με το τηλεφωνικό κέντρο, όπως προσπάθησε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα ο ανώτερος τους.

Αναισθησία

Το συγκεκριμένο τμήμα δίνει πληροφορίες για τα κοινωνικά τιμολόγια της επιχείρησης. Τιμολόγια στα οποία αδύναμες κοινωνικές ομάδες, άνεργοι, ανάπηροι πολύτεκνοι θα μπορούν να ενημερωθούν επιτέλους από κάποιον για το πώς θα υποβάλλουν την αίτηση τους και θα υπαχθούν σε αυτό, εξασφαλίζοντας σημαντική έκπτωση στους λογαριασμούς τους. Είναι δεδομένο ότι αυτές οι πληροφορίες μπορούν να αναζητηθούν και να βρεθούν στο διαδίκτυο. Όμως δεν έχουν όλοι πρόσβαση σε αυτό και δεν μπορεί να θεωρείται δεδομένο από τους συγκεκριμένους υπαλλήλους.

Οι ίδιοι προφανώς και δεν έχουν συναίσθηση του τι γίνεται έξω από το σπίτι τους. Προφανώς και δεν έχουν κατανοήσει όπως όλοι εμείς, τι σημαίνει να πληρώνεις αδρά τη ΔΕΗ. Εκείνοι είναι που πληρώνονται από τη ΔΕΗ, δηλαδή από μας, για να κάθονται και να μην εργάζονται.

Την επόμενη φορά που δε θα έχουν τη διάθεση να «ενοχληθούν» από τα τηλεφωνήματα των πελατών της ΔΕΗ, ας σκεφτούν λίγο πόσοι συμπολίτες μας είναι έξω χωρίς δουλειά ή ακόμη και χωρίς ρεύμα. Ή μήπως αυτό δεν τους αφορά;

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ