Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014 22:50
Όνομα αρθρογράφουΑγγελική Κωνσταντίνου -A A +A
Η κάθοδος των Αυστριακών στη Χίο - ΒΙΝΤΕΟ
18 ΑΠΡ 2013 13:23

Υψηλές προσδοκίες έχουν αναπτύξει οι τουριστικοί παράγοντες του νησιού και η Περιφερειακή Ενότητα Χίου από τη φιλοξενία 12 Αυστριακών δημοσιογράφων, ενός τουριστικού πράκτορα και του τουριστικού εμπορικού ακόλουθου του ΕΟΤ που βρίσκονται από χθες το βράδυ στο νησί μας.

Η αγορά της Αυστρίας είναι πολύ απαιτητική αλλά εξίσου ανθηρή οικονομικά και το τουριστικό άνοιγμα της στη Χίο αποτελεί μια ευχάριστη είδηση μετά από καιρό. «Η Περιφερειακή Ενότητα Χίου έχει αναλάβει τη φιλοξενία των Αυστριακών και το πέρασμα τους από όλο το νησί. Καρδάμυλα, Βολισσό, Μαστιχοχώρια, Κάμπο κ.λπ., ενώ ήδη οι προωθητικές ενέργειες βρίσκονται σε εξέλιξη στην Αυστρία».

Μάλιστα, όπως δήλωσε στον «π» ο αντιπεριφερειάρχης Κ. Γανιάρης, στο τέλος του μήνα θα έρθουν στο νησί δυο ζευγάρια Αυστριακών, νικητές ενός διαγωνισμού στο ραδιόφωνο της Αυστρίας που τους εξασφάλισε τις διακοπές τους στο νησί μας.

Παρόμοια Άρθρα

Το politischios.gr επιθυμεί την ανάπτυξη διαλόγου με το αναγνωστικό του κοινό μέσα από την ιστοσελίδα του. Επιθυμώντας, ωστόσο, να αποτρέψει τους υβριστικούς σχολιασμούς, οι οποίοι καλύπτονται από τη δύναμη της ανωνυμίας, διευκρινίζει ότι θα αφαιρεί κάθε σχόλιο που κρίνει ότι υπερβαίνει τα όρια δεοντολογίας στο δημόσιο διάλογο και θα παραχωρεί στοιχεία, εφόσον του ζητηθούν, για την εξακρίβωση της ταυτότητας του σχολιογράφου στο Τμήμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα συντακτών και συνεργατών της, αισθάνεται παράλληλα την ευθύνη να μην επιτρέψει η δυνατότητα διαλόγου να τραυματίζει την ανθρώπινη αξιοπρέπεια. Ευχαριστούμε για την αποδοχή των όρων εκ μέρους σας και ελπίζουμε στη συμμετοχή σας.