1.3.2023 11:49

Η «Ένωση» Λαγκάδας - Συκιάδας αποχαιρετά τη Δέσποινα Κουτουβίδη

Οι λέξεις είναι πραγματικά φτωχές για να εκφράσουμε την βαθιά θλίψη και οδύνη που νιώθουμε για αυτόν τον τόσο άδικο και πρόωρο θάνατο της δική μας Δέσποινας, της Δέσποινας Κουτουβίδη.

Ο χαμός της αποτελεί τρομερό πλήγμα για όλους μας , για την ομάδα ,για το χωριό για το χιώτικο μπάσκετ , για την Χίο ολόκληρη. Τα λόγια είναι περιττά για να περιγράψουμε την ΣΗΜΑΙΑ της ΕΝΩΣΗΣ, την παίκτρια που έκανε την διαφορά με το ταλέντο και τον χαρακτήρα της, την προπονήτρια που προσέφερε τις υπηρεσίες της αφιλοκερδώς για την ομάδα του χωριού της , την σπουδαιότερη κατά κοινή ομολογία αθλήτρια που έχει βγάλει το σωματείο μας .Η Δέσποινα ξεκίνησε από τα παιδικά της χρόνια στην Ένωση όπου και αποτέλεσε αργότερα σταθμό της ομάδας μας .

Μετά από την Ένωση για πολλά χρόνια υπήρξε παίκτρια του Παγχιακού αγωνιζόμενη στην Β εθνική και κατακτώντας πολλά πρωταθλήματα .Έπειτα μεταγράφηκε στο Βαολ όπου είχε κερδίσει 6 πρωταθλήματα και φυσικά υπήρξε μέλος της ομάδας του 2010-2011 που αγωνίστηκε στην Α2.

Φυσικά τελευταίος της σταθμός ήταν η Ένωση η μεγάλη της αγάπη, η ομάδα του χωριού της στην οποία επιθυμούσε να κλείσει την καριέρα της.

Το Δ.Σ. της Ένωσης εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στους οικείους της ,τον σύζυγό της και τα δύο μικρά αγοράκια που αφήνει πίσω της.

Έπειτα από έκτακτο Δ.Σ. σήμερα 28/02/2023 αποφασίστηκαν τα εξής :

Σύσσωμο το Δ.Σ. να παρευρεθεί στην εξόδιος ακολουθία

Ενός λεπτού σιγή στους επόμενους αγώνες της ομάδας σε μπάσκετ και ποδόσφαιρο

Κατάθεση στεφάνου η χρηματικού ποσού όπως ορίσει η οικογένεια

Καλό ταξίδι Δέσποινα...

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ