9.6.2016 13:43

Η «Βεγγέρα» της Μαρίας

ΣΤΟ ΜΕΓΑ ΛΙΜΝΙΩΝΑ ΒΡΗΚΕ ΑΠΑΓΚΙΟ Η ΠΟΛΙΣΤΡΙΑ ΜΑΡΙΑ ΤΣΟΥΡΗ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΣΚΕΤΜΠΟΛΙΣΤΑΣ ΠΑΝ. ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ένας νέος χώρος, ένα μπαλκόνι για ατέλειωτες βεγγέρες και κουβέντα κάτω από τα αστέρια και με θέα το Αιγαίο εγκαινιάζεται αύριο στο Μέγα Λιμνιώνα.

Μετά από σημαντικό διάστημα έντονων προετοιμασιών και αφού προσέθεσαν πολλές προσωπικές «πινελιές»,  η Μαρία Τσουρή και ο Παν. Βασιλόπουλος ανοίγουν τις πόρτες του δικού τους χώρου ψυχαγωγίας, της «Βεγγέρας» στο Μέγα Λιμνιώνα και περιμένουν πλέον το χιώτικο κοινό να εκτιμήσει με τα δικά του κριτήρια την ποιότητα υπηρεσιών που θα προσφέρονται.  

Με πολύ μεράκι και με προσεγμένες επιλογές που ταιριάζουν απόλυτα με το περιβάλλον του χώρου και της περιοχής, η «Βεγγέρα» ήρθε για να προσφέρει μια εναλλακτική επιλογή για καφέ, ποτό και ελαφρύ φαγητό όλες τις ώρες της μέρας και για κάθε περίσταση.

Δύο χώροι ξεχωριστοί. Ο εσωτερικός με τη ζεστασιά της παρέας, της χαλάρωσης και του καλού γούστου, ο εξωτερικός με την συντροφιά της απέραντης θέας στη θάλασσα, του ήλιου το πρωί και των αστεριών το βράδυ.

Όλα αυτά συνδυάζει η «Βεγγέρα» και πολλά παραπάνω που δεν έχετε παρά να διαπιστώσετε από αύριο το βράδυ κιόλας, που αυτό το ξεχωριστό «μπαλκόνι» με το Αιγαίο για χαλί του ανοίγει τις πόρτες του και σας υποδέχεστε! 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ