23.12.2015 10:38

Χριστουγεννιάτικο δώρο 1 εκ. ευρώ στον Δήμο Χίου

Στο παρά πέντε της εκπνοής του έτους κι ενώ τα έργα που χρηματοδοτούνταν από το «Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη» (ΕΠΠΕΡΑΑ) θεωρούνταν σχεδόν ξεγραμμένα από άποψη κονδυλίων, το κράτος αποφάσισε να κάνει χριστουγεννιάτικο δώρο στον Δήμο Χίου.

Έτσι το πρωί της Τρίτης έγινε γνωστό ότι πιστώθηκε από την περασμένη Παρασκευή στον λογαριασμό του Δήμου το  ποσό του 1 εκ. ευρώ για την πληρωμή σημαντικών έργων για τα οποία οι τρεις δήμοι Χίου, Ψαρών και Οινουσσών πλήρωναν μέχρι στιγμής τσουχτερά πρόστιμα.

Μέσα από το 1 εκ. ευρώ θα χρηματοδοτηθεί η αποκατάσταση των πρώην χώρων υγειονομικής ταφής απορριμμάτων τόσο της πόλης όσο και της Αμανής ενώ θα κατασκευαστούν και οι σταθμοί μεταφόρτωσης απορριμμάτων της πόλης στην περιοχή του Κοφινά, της Αμανής, των Ψαρών και των Οινουσσών. 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ