19.12.2023 14:02

Χριστουγεννιάτικες δράσεις της ΕΠΑΣ Μαθητείας ΔΥΠΑ Χίου στην κεντρική πλατεία Χίου

Δύο εορταστικές εκδηλώσεις (όπως και πέρσι) θα πραγματοποιήσει η ΕΠΑΣ Μαθητείας ΔΥΠΑ Χίου στην κεντρική πλατεία του νησιού. 

Συγκεκριμένα την Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2023, απόγευμα 18:00 στην Κεντρική Πλατεία του νησιού θα πραγματοποιηθεί δραστηριότητα με τίτλο: “Χριστουγεννιάτικο κομμωτήριο και face painting για παιδιά από τους σπουδαστές του Τμήματος Κομμωτικής Τέχνης της Δ.ΥΠ.Α ΕΠΑ.Σ Μαθητείας Χίου”, όπου οι μαθητές της Α Τάξης Κομμωτικής μαζί με τους εκπαιδευτικούς (κομμωτικής και αισθητικής) θα προσφέρουν στους μικρούς μας φίλους μία αξέχαστη εμπειρία και την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2023, απόγευμα 18:00, με τίτλο: “Γεύσεις Χριστουγέννων από το Τμήμα Μαγειρικής Τέχνης της Δ.ΥΠ.Α ΕΠΑ.Σ Μαθητείας Χίου”, όπου οι μαθητές της Α και Β Τάξης Μαγειρικής Τέχνης και οι εκπαιδευτικοί (μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής) θα μαγειρέψουν στην πλατεία αλλά και θα φτιάξουν γλυκά. 

Η συμμετοχή αυτή θα προσφέρει εμπειρία στους μαθητές, ενίσχυση των δεξιοτήτων τους, προβολή και αναγνώριση της σχολής σε συνδυασμό με την ψυχαγωγία και τη γνώση.

Αλλά και ως δραστηριότητα θα προσφέρει χαρά και ευχαρίστηση σε παιδιά και ενήλικες.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ