28.7.2014 16:28

Χωρίς συμμετοχή οι εξετάσεις για τους ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ στη Χίο

Χωρίς καμία συμμετοχή θα κάνουν τις εξετάσεις τους στις δημόσιες δομές της Χίου οι ασφαλισμένοι του ΕΟΠΥΥ, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Υγείας.

Για πάρα πολύ καιρό μία συγκεκριμένη κατηγορία παρόχων υγείας στη Χίο παραβίαζε τις συμβατικές υποχρεώσεις της προς τον ΕΟΠΥΥ, δηλαδή έπαιρνε χρήματα από τους ασφαλισμένους και στην συνέχεια οι ασφαλισμένοι έπρεπε να καταθέσουν τις αποδείξεις τους για να αποζημιωθούν από τον ΕΟΠΥΥ. 

Με παρέμβαση του υπουργού Υγείας, κ. Μάκη Βορίδη, οι συγκεκριμένοι πάροχοι έχουν πλέον πάψει να είναι συμβεβλημένοι με τον ΕΟΠΥΥ. 

Για τους ασφαλισμένους της Χίου, το Υπουργείο Υγείας, ο ΕΟΠΥΥ, η 2η ΔΥΠε Πειραιώς και Αιγαίου, το Γενικό Νοσοκομείο Χίου και η Περιφερειακή Διεύθυνση του Οργανισμού έχουν λάβει όλα τα μέτρα ώστε οι ασφαλισμένοι να κάνουν τις εξετάσεις τους στις δημόσιες δομές του νησιού, χωρίς καμία συμμετοχή. 

Το Υπουργείο Υγείας και ο ΕΟΠΥΥ παίρνουν και θα συνεχίσουν να παίρνουν όλα τα αναγκαία μέτρα για επαρκείς υπηρεσίες υγείας προς όλους τους ασφαλισμένους.

Πηγή:www.capital.gr

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ