2.8.2015 11:54

Χωρίς δίπλωμα ο 18χρονος που παρέσυρε τα δύο ανήλικα

Νέα στοιχεία για το τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στην περιοχή του Νοσοκομείου δίνει με ανακοίνωσή της η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Βορείου Αιγαίου.

Έτσι όπως προκύπτει όχι μόνο εγκατέλειψε τον τόπο του ατυχήματος αλλά στερούταν άδεια ικανότητας οδήγησης.

Η ανακοίνωση της Γ.Α.Δ.Π. Βορείου Αιγαίου

Χθες (01-08-2015) το μεσημέρι, στην πόλη της Χίου, Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο με οδηγό έναν ημεδαπό ηλικίας 18 ετών, παρέσυρε και τραυμάτισε δύο ανήλικούς ημεδαπούς πεζούς.

Ακολούθως, ο 18χρονος εγκατέλειψε με το όχημα του, τον τόπο του τροχαίου ατυχήματος, χωρίς να αναγγείλει αυτό στις Αστυνομικές Αρχές όπως όφειλε και χωρίς να προβεί στις προβλεπόμενες από το νόμο ενέργειες.

Μετά από άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών του Τμήματος Τροχαίας Χίου, ο προαναφερόμενος οδηγός εντοπίστηκε και συνελήφθη, ενώ όπως διαπιστώθηκε στερούταν άδεια ικανότητας οδήγησης.

Τα αίτια και οι συνθήκες του ατυχήματος διερευνώνται ενώ  την προανάκριση  διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Χίο.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ