7.10.2015 13:09

Χάος στο Λονδίνο με τον καβγά δύο κοριτσιών για τα μάτια ενός αγοριού

Πλημμύρισε από αστυνομικούς το απόγευμα της Τρίτης προάστιο του Λονδίνου όταν ξέσπασε μεγάλος καβγάς ανάμεσα σε δύο κορίτσια από δύο «αντίπαλα» σχολεία.




Το στιγμιότυπο που δημοσιεύθηκε στο διαδίκτυο δείχνει μία ομάδα εφήβων να επιτίθεται σε μία άλλη ομάδα με κλοτσιές και μπουνιές έξω από τον σταθμό του μετρό, γύρω στις πέντε το απόγευμα.



Πάνω από 100 αστυνομικοί αναγκάστηκαν να κλείσουν  ολόκληρο τον δρόμο έξω από τον σταθμό παρά το γεγονός ότι στον καβγά εμπλέκονταν νεαρά παιδιά. 



Χαρακτηριστικό είναι μάλιστα ένα βίντεο στο οποίο ένα  κορίτσι τραβάει τα μαλλιά ενός άλλου με αποτέλεσμα να της ξεριζώσει τα εξτένσιονς που φορούσε. 





Σε άλλο σημείο φαίνεται μία κοπέλαν να πέφτει στον δρόμο έπειτα από χτύπημα ενώ ένα άλλο να συλλαμβάνεται.



Μάλιστα δεν ήταν λίγοι αυτοί που σχολίασαν τον καβγά μέσα από το Twitter ενώ εντύπωση έκανε ο ισχυρισμός ενός χρήστη ότι ο καβγάς ήταν προγραμματισμένος και μάλιστα στα σχολεία τους υπήρχαν και φυλλάδια που τον ανακοίνωναν.



Τέλος χιλιάδες ήταν οι χρήστες οι οποίοι πιστεύουν ότι οι κοπέλες μαλιοτραβήχτηκαν κυριολεκτικά για τα μάτια ενός αγοριού. 


Πηγή: protothema.gr

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ