29.7.2016 19:36

Γλίτωσε από καρδιά, θα πάει από τρέλα!

ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΑΝ ΧΡΗΜΑΤΑ, ΤΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΕΚΠΤΩΣΗ, ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΧΑΡΤΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ

Δικαιώνεται πλήρως η περιέργεια που είχε Χιώτης ομογενής που νοσηλεύθηκε στο Νοσοκομείο «Ιπποκράτειο» και ενώ ήταν ασφαλισμένος του ζητήθηκε να πληρώσει 2.000 ευρώ.

Όπως είχε γράψει σε σχετικό ρεπορτάζ ο «π», από τον ασθενή στην αρχή ζητήθηκε, αν και είχε ΑΜΚΑ, να πληρώσει νοσήλια 2.000 ευρώ περίπου, τα οποία στη συνέχεια και μετά από διαμαρτυρία του μειώθηκαν σε 1.001 ευρώ... με έκπτωση 50%.

Όπως θα θυμούνται πιθανά οι αναγνώστες, το Νοσοκομείο του ζήτησε να τα καταθέσει σε ταχυδρομική θυρίδα μέσα από ένα πρόχειρο χαρτί, ενώ με το θέμα έφτασε να ασχοληθεί και ο Χιώτης βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ανδρ. Μιχαηλίδης.

Πέραν όμως της όποιας γραφειοκρατικής τρέλας προκύπτει για τον τρόπο της δημόσιας λειτουργίας των Νοσοκομείων, το «τελειωτικό» χτύπημα για τον ομογενή ήρθε μόλις προχθές, όταν το Νοσοκομείο του έστειλε χαρτί με το οποίο τον ενημερώνει ότι τελικά... δεν χρωστάει τίποτα!

Εύλογα ο ίδιος αναρωτάται τι θα είχε γίνει εάν πλήρωνε τα 2.000 ευρώ που του ζητήθηκαν. Τι θα γίνονταν εάν τελικά πλήρωνε το ποσό της έκπτωσης. Ωστόσο η υπομονή του είχε αποτελέσματα για τον ίδιο, όχι όμως και για χιλιάδες άλλους ασθενείς που συνεχίζουν και θα συνεχίσουν να αντιμετωπίζουν την γραφειοκρατική τρέλα του ελληνικού δημοσίου και των υπηρεσιών και υπηρεσιακών παραγόντων του, που συνεχίζουν να λειτουργούν στον αέρα....  

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ