13.6.2016 10:57

Το γαλλικό «κινούμενο» μπαρ του ΟΖ!

ΕΚΛΕΨΕ ΤΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ

Συνηθισμένη να πρωτοπορεί σε ιδέες αλλά και εντυπώσεις η ομάδα του Κοκτέιλ – Μπαρ Οζ, αυτή τη φορά «χτύπησε» κόκκινο στα εγκαίνια του Μουσείου Μαστίχας στο Πυργί, με την παρθενική εμφάνιση του ρετρό γαλλικού φορτηγού Citroen που διαμορφώθηκε κατάλληλα σε κινούμενο μπαρ για να προσφέρει άλλες, ακόμη μεγαλύτερες εμπειρίες.

Ο Δημήτρης Γεωργούλης είχε την ιδέα στο μυαλό του. Εντόπισαν το retro Citroen στη Γαλλία, όχι σε πολύ καλή κατάσταση ομολογουμένως και αποφάσισαν να το φέρουν στην Ελλάδα, όπου ακολούθησε ένα σημαντικό διάστημα επισκευής και τροποποίησης του στον Ασπρόπυργο σε εξειδικευμένο συνεργείο.

Από κει και μετά όλοι όσοι βρέθηκαν στα εγκαίνια του Μουσείου Μαστίχας, είχαν την ευκαιρία να το θαυμάσουν από κοντά, αφού στο εσωτερικό του φτιάχτηκαν τα κοκτέιλ με βάση την μαστίχα που προσφέρθηκαν στους προσκεκλημένους των εγκαινίων.

Η γνωστή ομάδα του ΟΖ με τους βραβευμένους bartenders, έκλεψε αρκετή από τη δόξα των εγκαινίων του Μουσείου Μαστίχας και μπήκε με το δεξί στη νέα εποχή παροχής υπηρεσιών που εγκαινίασε, παρέα με το υπέροχο retro  Citroen που θα το βλέπετε στις εκδηλώσεις που το OZ αναλαμβάνει. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ