Φιλοξενούμενος στο TRT ο Δημήτρης Κυτριλάκης (VIDEO)

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΩΜΑΤΙΩΝ ΧΙΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΓΙΑ ΤΗ ΧΙΟ

Πριν από λίγο καιρό ο Δημήτρης Κυτριλάκης, Πρόεδρος του Συλλόγου Ενοικιαζομένων Δωματίων  Χίου έδωσε μία ημίωρη συνέντευξη στο μεγαλύτερο τηλεοπτικό κανάλι της Τουρκίας στο  ΤRT.

O Δ. Κυτριλάκης με σεμνό και απλό λόγο χωρίς μεγάλα λόγια και φιοριτούρες μιλάει για τις ομορφιές της Χίου και προβάλει το νησί μας.

Η συνέντευξη αρχίζει περίπου στη μέση του βίντεο στα 28.00 λεπτά.

 

Το politischios.gr επιθυμεί την ανάπτυξη διαλόγου με το αναγνωστικό του κοινό μέσα από την ιστοσελίδα του. Επιθυμώντας, ωστόσο, να αποτρέψει τους υβριστικούς σχολιασμούς, οι οποίοι καλύπτονται από τη δύναμη της ανωνυμίας, διευκρινίζει ότι θα αφαιρεί κάθε σχόλιο που κρίνει ότι υπερβαίνει τα όρια δεοντολογίας στο δημόσιο διάλογο και θα παραχωρεί στοιχεία, εφόσον του ζητηθούν, για την εξακρίβωση της ταυτότητας του σχολιογράφου στο Τμήμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα συντακτών και συνεργατών της, αισθάνεται παράλληλα την ευθύνη να μην επιτρέψει η δυνατότητα διαλόγου να τραυματίζει την ανθρώπινη αξιοπρέπεια. Ευχαριστούμε για την αποδοχή των όρων εκ μέρους σας και ελπίζουμε στη συμμετοχή σας.