3.3.2015 17:45

Το φιλί της ζωής για την Παιδιατρική

ΜΕ ΔΕΣΜΗ 5 ΜΕΤΡΩΝ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΤΗ ΔΙΑΡΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΙΑΤΡΩΝ

Με εδραιωμένο το αίσθημα ασφάλειας των γονέων και μακριά από τις παθογένειες του παρελθόντος θα λειτουργήσει από εδώ και στο εξής η Παιδιατρική Κλινική του «Σκυλίτσειου» Νοσοκομείου.

Έπειτα από συνεχείς και έντονες προσπάθειες, η Διοίκηση του Νοσοκομείου σε συνεργασία με τη Διοίκηση της 2ηςΔΥΠΕ και με το Υπουργείο Υγείας,  κατάφερε να προβεί σε ενέργειες και με συγκεκριμένα μέτρα να ενισχύσει με ιατρικό προσωπικό την Παιδιατρική Κλινική του Νοσοκομείου.

Συγκεκριμένα:

  1. Μετακινήθηκε ο Παιδίατρος του ΠΕΔΥ στο Νοσοκομείο για όσο διάστημα απαιτηθεί και ως ότου ομαλοποιηθεί η κατάσταση.
  2. Προκηρύσσεται άμεσα θέση επικουρικού ιατρού με 3ετή θητεία ευελπιστούντες ότι θα υπάρξει ενδιαφέρον λόγω της μεγάλης διάρκειας της θητείας.
  3. Το Νοσοκομείο προσέλαβε ειδικευμένους ιατρούς αμειβόμενους από την περιουσία ώστε να εφημερεύουν καθημερινά στην Κλινική.
  4. Η Διοίκηση στελέχωσε την Κλινική με αγροτικούς γιατρούς οι οποίοι ναι μεν κάνουν τη θητεία τους αλλά έχουν εμπειρία ειδικότητας παιδιατρικής καθότι στο παρελθόν επί χρόνια παρείχαν υπηρεσίες στη συγκεκριμένη Κλινική.
  5. Η Διοίκηση του Νοσοκομείου, τέλος, ενεργεί ώστε να προκηρυχτεί άμεσα μόνιμη θέση Επιμελητή Παιδιάτρου για το Νοσοκομείο.

«Η Παιδιατρική Κλινική πλέον και με προεξέχουσα την προσπάθεια της επικεφαλής του τμήματος κυρίας Ε. Πιππίδου,  λειτουργεί σε πολύ ικανοποιητικά επίπεδα και οι Χιώτες γονείς πρέπει να νιώθουν ασφάλεια για την τυχόν  παροχή νοσοκομειακής περίθαλψης των παιδιών τους», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Διοίκηση του Νοσοκομείου.  

 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ