17.12.2014 10:41

Εξετάσεις χωρίς ραντεβού

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

Για τις αλλαγές που αφορούν στην εξυπηρέτηση του κοινού για τις μικροβιολογικές εξετάσεις ενημερώνει η διοίκησης του Σκυλίτσειου.

Από τις 7 του Γενάρη, δεν κλείνονται πλέον τηλεφωνικά ραντεβού για μικροβιολογικές εξετάσεις στο εργαστήριο ιατρικής βιοπαθολογίας του Νοσοκομείου.

Για τα ήδη κλεισμένα ραντεβού και μόνο ισχύει κανονικά η λίστα προτεραιότητας.

Συγκεκριμένα, για το χρονικό διάστημα από 7Ιαν. μέχρι 31Μαρτ. του 2015 :

  1. τα ήδη κλεισμένα ραντεβού ισχύουν και θα εκτελούνται αυστηρά την προγραμματισμένη μέρα. Απαιτείται όμως η προσκόμιση του ηλεκτρονικού παραπεμπτικού
  2. στο ίδιο χρονικό διάστημα θα εξυπηρετείται επιπλέον αριθμός εξεταζομένων κατά προτεραιότητα σε αυτούς που χρήζουν ειδικών εξετάσεων.
  3. Οι ενδιαφερόμενοι προσέρχονται στο Νοσοκομείο πάντα με ηλεκτρονικό παραπεμπτικό όπως προαναφέραμε όπου ή θα εξυπηρετούνται την ίδια μέρα εφόσον υπάρχουν κενές θέσεις είτε θα προσέρχονται τις επόμενες ημέρες εφόσον κλειστεί ραντεβού.

 

Ενημερώνουμε το κοινό ότι:

 

 

  • Οι αιμοληψίες πραγματοποιούνται 8:00- 10:00, από Δευτέρα έως Παρασκευή.
  • Επίσης τα ηλεκτρονικά συνταγογραφούμενα παραπεμπτικά έχουν ισχύ 28 ημερών.
  • Όσοι έχουν κλεισμένο ραντεβού μετά το Μάρτιο και προσέρχονται με ηλεκτρονικό παραπεμπτικό νωρίτερα, τα παραπεμπτικά θα ακυρώνονται και δεν θα γίνονται οι εξετάσεις.
  • Πρέπει  να τηρούνται αυστηρά τα ήδη κλεισμένα ραντεβού.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ