18.8.2022 17:30

Ευγενία Γεωργούλη - «Παραποιήθηκε από τρίτο η συζήτηση που είχα με τον Ιερέα της Συκιάδας»

Σε παραποίηση τρίτου προσώπου που άκουσε τη συζήτηση μεταξύ της ίδιας και του ιερέα της Συκιάδας π. Μιχαήλ Στεφανιώρου, αποδίδει η Ευγενία Γεωργούλη, τα όσα προκάλεσαν το εξώδικο του Δημάρχου Χίου Σταμάτη Κάρμαντζη.

Η ίδια αναφέρει ότι έγινε αποδέκτης άδικης κριτικής, σημειώνοντας ότι στηρίζει πλήρως τον Ιερέα του χωριού και προσθέτει ότι, η όποια κριτική στα δημόσια πρόσωπα θα πρέπει να γίνεται με κανόνες ευπρέπειας.

Αναλυτικά αναφέρει:

Γενόμενη αποδέκτης άδικης κριτικής, θα ήθελα να σας ενημερώσω και να αποσαφηνιστεί  πλήρως ότι η συζήτηση που έγινε μεταξύ εμένα και του Ιερέα του χωριού μας και Πρωτοπρεσβύτερο Μιχαήλ Στεφανιώρο αναφέροντας τον Δήμαρχο κ.  Σταμάτη Κάρμαντζη, στρεβλώθηκε και μεταφέρθηκε από τρίτο πρόσωπο που προφανώς περνούσε από το σημείο την στιγμή της εν λόγω συζήτησης.

Σε αυτό το σημείο λοιπόν θα ήθελα να επισημάνω:

α) την πλήρη στήριξη και αλληλεγγύη  μου στον Ιερέα μας. Η όποια κριτική και δη σε δημόσια πρόσωπα είναι αναπόσπαστο κομμάτι των κανόνων που θεσπίζουν την Δημοκρατία μας.

Β) η όποια κριτική από όποιον και αν προέρχεται θα πρέπει να μην γίνεται πίσω από προσωπεία και με την τήρηση στοιχειωδών κανόνων ευπρέπειας.

Όλα αυτά τα χρόνια, ειδικότερα όσοι γνωρίζουν την οικογένεια μου, αγωνίζομαι περήφανα για την οικογένεια μου κάτω από αρκετά αντίξοες συνθήκες. Οποτεδήποτε και αν κλήθηκα να εμπλακώ με πολιτιστικά, εκκλησιαστικά και άλλα δρώμενα του χωριού μας,  δεν έβαλα το προσωπικό συμφέρον πάνω από το κοινωνικό. Μεγάλωσα με αρχές από την οικογένεια μου και με αυτές τις αρχές πορεύομαι και μεγάλωσα και τα παιδιά μου.

Με εκτίμηση,

Ευγενία Γεωργούλη

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ