9.3.2017 10:18

Εποικοδομητική συνάντηση των Τεχνολόγων εκπαιδευτικών με τον Ανδρέα Μιχαηλίδη

Συνάντηση με τον βουλευτή Χίου, Ανδρέα Μιχαηλίδη είχε ο Κωνσταντίνος-Βίκτωρ Χατζησταμάτης εκ μέρους του περιφερειακού τμήματος της Ένωσης τεχνολόγων εκπαιδευτικών Βορείου Αιγαίου σχετικά με τα ζητήματα της Επαγγελματικής εκπαίδευσης. Με κυρίαρχα θέματα τον ελάχιστο αριθμό μαθητών τμημάτων τομέων και ειδικοτήτων στα ΕΠΑ.Λ., τον ορισμό των υποδιευθυντών και της ίδρυσης Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνάσιου στη Χίο.

Όπως αναφέρεται σε σχετικό δελτίο τύπου της ΕΤΕΒΑ:

Ο βουλευτής για το πρώτο θέμα σημείωσε ότι τα μοναδικά τμήματα θα μπορούν να τύχουν ευνοϊκής μεταχείρισης ως προς τον αριθμό των μαθητών, με απόφαση του Περιφερειακού Διευθυντή Εκπαίδευσης και επομένως να λειτουργούν, ενώ συμφώνησε ότι υπάρχει ζήτημα στο θέμα του ορισμού των υποδιευθυντών και θα πρέπει να διερευνηθεί η λύση του από το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων.

Για το τρίτο θέμα,  του Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου, ανέφερε ότι πρέπει να είμαστε εν εγρηγόρσει και να παρακολουθούμε το ζήτημα στενά, αφού έχει δρομολογηθεί το θέμα αλλά κινδυνεύει πιθανόν από διοικητικούς γραφειοκράτες του Υπουργείου που μπορεί να δημιουργήσουν ζήτημα ακόμη και την τελευταία στιγμή.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ