ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΧΙΟΥ: Νέα πρόσωπα

Δύο νέα μέλη υποδέχθηκε και καλοσώρησε η διοίκηση του Επιμελητηρίου στην συνεδρίαση της Τετάρτης. Ο Στέλιος Γεραζούνης αντικατέστησε το διαγραφέντα από τον Επαγγελματικό Τομέα Αντώνη Ζαννίκο και ο Γιώργος Λιναράκης το Νίκο Μαραγγέλλη που παραιτήθηκε από την εκπροσώπηση του Βιοτεχνικού Τμήματος.

Ο φοροτεχνικός  Στ. Γεραζούνης δεν πέφτει απότομα στα βαθειά, αφού έχει πολυετή υπηρεσία και πείρα σε φορείς της Αυτοδιοίκησης. Ο νέος της διοίκησης έδειξε ότι μπορεί να προσαρμοστεί πολύ σύντομα και έχει διάθεση να προσφέρει τις υπηρεσίες τους στο όργανο που καλείται να υπηρετήσει, αν του δοθούν τα ερεθίσματα και οι ευκαιρίες. 

Το politischios.gr επιθυμεί την ανάπτυξη διαλόγου με το αναγνωστικό του κοινό μέσα από την ιστοσελίδα του. Επιθυμώντας, ωστόσο, να αποτρέψει τους υβριστικούς σχολιασμούς, οι οποίοι καλύπτονται από τη δύναμη της ανωνυμίας, διευκρινίζει ότι θα αφαιρεί κάθε σχόλιο που κρίνει ότι υπερβαίνει τα όρια δεοντολογίας στο δημόσιο διάλογο και θα παραχωρεί στοιχεία, εφόσον του ζητηθούν, για την εξακρίβωση της ταυτότητας του σχολιογράφου στο Τμήμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα συντακτών και συνεργατών της, αισθάνεται παράλληλα την ευθύνη να μην επιτρέψει η δυνατότητα διαλόγου να τραυματίζει την ανθρώπινη αξιοπρέπεια. Ευχαριστούμε για την αποδοχή των όρων εκ μέρους σας και ελπίζουμε στη συμμετοχή σας.