22.2.2017 16:56

«Επιλέγω Ναυτιλία»

ΗΜΕΡΙΔΑ ΣΤΟ ΟΜΗΡΕΙΟ ΑΠΟ ΤΑ «ΝΑΥΤΙΚΑ ΧΡΟΝΙΚΑ» ΚΑΙ ΤΟ «ISALOS.NET»

Η αφρόκρεμα των στελεχών των ναυτιλιακών εταιρειών, αξιωματικοί ΕΝ, ναυτιλιακοί οικονομολόγοι και αναλυτές. Θα βρεθούν την Παρασκευή στη Χίο, στο πλαίσιο ημερίδας «Επιλέγω Ναυτιλία».

Το περιοδικό Ναυτικά Χρονικά και η εκπαιδευτική πρωτοβουλία Isalos.net, υπογράφουν τη διοργάνωση της ημερίδας με σκοπό την παροχή ενός σταθερού δίαυλου επικοινωνίας με νέα στελέχη της ναυτιλιακής βιομηχανίας, σπουδαστές ΑΕΝ και φοιτητές ναυτιλιακών τμημάτων ΑΕΙ.

Η ημερίδα «Επιλέγω Ναυτιλία» στη Χίο θα διεξαχθεί την Παρασκεύη, 10 Μαρτίου και ώρα 09:30 – 14:30, στο Ομήρειο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Χίου.

Προσκεκλημένοι ομιλητές θα είναι υψηλόβαθμα στελέχη ναυτιλιακών

Σημειώνεται, πως κατά τη διάρκεια της ημερίδας, στους ειδικά διαμορφωμένους κοινόχρηστους χώρους του Ομήρειου Πνευματικού Κέντρου, οι ενδιαφερόμενοι νέοι και νέες θα έχουν τη δυνατότητα να συνομιλήσουν με εκπροσώπους των ναυτιλιακών εταιρειών και εκπαιδευτικών ιδρυμάτων.

Η συμμετοχή στην ημερίδα «Επιλέγω Ναυτιλία» είναι δωρεάν, απαιτείται, όμως, εγγραφή μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας eventbrite: https://www.eventbrite.com/e/-maritime-tickets-32088523638 

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ