28.3.2014 10:28

Έπιασαν τόπο τα 1.000 ευρώ του «Λέων Αλλάτιου» στην Κεφαλονιά

ΣΥΜΒΟΛΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ

Ιδιαίτερες ευχαριστίες εκφράζει μέσα από επιστολή της η Ένωση Προστασίας της Ισότητας και των Δικαιωμάτων ΑμεΑ ''ΥΠΕΡΙΩΝ'' στο Ληξούρι της Κεφαλονιάς, που παρέλαβε 1.000 ευρώ από το χιώτικο πολιτιστικό σωματείο στα πλαίσια της στήριξης των σεισμόπληκτων της περιοχής.

Το Σωματείο στην επιστολή του υπογραμμίζει:

Η Ένωση Προστασίας της Ισότητας και των Δικαιωμάτων ΑμεΑ ''ΥΠΕΡΙΩΝ'', που εδρεύει στο Ληξούρι της Κεφαλονιάς, σας ευχαριστεί θερμά για την κατάθεση των 1000ευρώ  στον ανοιχτό λογαριασμό της Ένωσης.

Η κίνηση αυτή αναδεικνύει
   -ευαισθησία, σεβασμό και αγάπη στη διαφορετικότητα

   -ενδιαφέρον και έμπρακτη προσφορά στους σεισμόπληκτους ΑμεΑ του Ληξουριού

   -τρανή απόδειξη ότι ο Λαογραφικός Πολιτιστικός Όμιλος Χίου ''Λέων Αλλάτιος'',μέσα από τις πολύπλευρες δράσεις του, ανοίγει μια ζεστή και μεγάλη αγκαλιά στις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού μας.

H Ένωση ''ΥΠΕΡΙΩΝ'' είναι φιλανθρωπικό μη κερδοσκοπικό Σωματείο, που εγκρίθηκε με αριθμό διαταγής 12 στις 8-10-2013 από το Ειρηνοδικείο Αργοστολίου,με βασικό στόχο και σκοπό ''Την παροχή κοινωνικής φροντίδας και μέριμνας στα Άτομα με Αναπηρία, την ένταξή τους στο κοινωνικό σύνολο και την ενεργό συμμετοχή τους σε όλους τους τομείς της ζωής''.

Στις 23-03-2014 πραγματοποιήθηκε έκτακτη Γενική Συνέλευση των μελών και ανοιχτό Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης ''ΥΠΕΡΙΩΝ'', όπου και αποφασίστηκε

α. Η ομόφωνη αποδοχή της ευγενικής χορηγίας σας

β.Η γνωστοποίηση στα ΜΜΕ του Νομού μας, αλλά και του Νομού σας, της οικονομικής σας προσφοράς. Η ενημέρωση του κοινού αποτελεί κίνητρο ευαισθητοποίησης και σεβασμού των ανθρωπίνων δικαιωμάτων

γ. Η διάθεση  του ποσού των 1000 ευρώ, μαζί με άλλες χορηγίες, στη διαμόρφωση του χώρου που πρόσφατα μας παραχωρήθηκε από το Δήμο Κεφαλονιάς,προκειμένου να στηθεί προκατασκευασμένη, ασφαλής αίθουσα,όπου και θα λειτουργήσουν τα Εργαστήρια Δημιουργικής Απασχόλησης ΑμεΑ.

   δ. Γνωρίζοντας ότι διαθέτετε μια πολύ καλή χορωδία και με δεδομένο ότι το Ληξούρι έχει μουσική κουλτούρα και παιδεία, αλλά και βασιζόμενοι στο γεγονός ότι η μουσική λειτουργεί ως βάλσαμο στα Άτομα με Αναπηρία, ελπίζουμε πως θα συνεργαστούμε για την πραγματοποίηση κοινής εκδήλωσης στο Κηποθέατρο της Ιακωβατείου Βιβλιοθήκης, στο Ληξούρι, τους καλοκαιρινούς μήνες.

Σας ευχαριστούμε από καρδιάς και ευχόμαστε να συνεχίσετε το επιτυχημένο έργο σας.
                     

                                      Με μεγάλη εκτίμηση

      Η Πρόεδρος                                                               Η Γενική Γραμματέας     
Σοφία Μαροπούλου-Ζαφειράτου                                        Άννα       Παρίση

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ