20.4.2015 11:55

«Έπεσε η «δημοκρατική» μάσκα του ΣΥΡΙΖΑ Χίου»

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΝΟΔΕ ΧΙΟΥ ΜΕ ΦΟΝΤΟ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ

Σε κόντρα μεταξύ του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΟΔΕ Χίου εξελίσσεται το μεταναστευτικό έπειτα κι από την ανακοίνωση των τοπικών κυβερνητικών στελεχών που εγκαλούσαν τον Μ. Βουρνού για αδράνεια στο ζήτημα της εξεύρεσης χώρου φιλοξενίας μεταναστών.

Με σημερινή ανακοίνωσή της η ΝΟΔΕ Χίου, εξαπολύσει τα πυρά της κατά του ΣΥΡΙΖΑ υπογραμμίζοντας ότι: «η ιδιαίτερη ευαισθησία που είχε η σημερινή κυβέρνηση ως αντιπολίτευση πάνω στο θέμα των παράνομων μεταναστών, χάθηκε μαζί με τις περισσότερες προεκλογικές της εξαγγελίες».

Αναλυτικά η ΝΟΔΕ Χίου σημειώνει:

«Η «δημοκρατική» μάσκα του ΣΥ.ΡΙΖ.Α έπεσε και φάνηκε το αριστερό πρόσωπο του αυταρχισμού. Η Τοπική Επιτροπή του ΣΥ.ΡΙΖ.Α εξαπολύει στοχευμένες επιθέσεις σε όποιον ασκεί κριτική στην  πολιτική της κυβέρνησης  ή έχει διαφορετική άποψη από αυτή.

Πρώτα ζητούν από τον βουλευτή Χίου της αξιωματικής αντιπολίτευσης να σωπάσει και τώρα εγκαλούν τον Δήμαρχό γιατί «τόλμησε» να πει την αλήθειά σχετικά με την μη αντιμετώπιση του θέματος της παράνομης μετανάστευσης από την κυβέρνηση.

Για την ταμπακιέρα ούτε λόγος . Ποιο είναι το σχέδιο τους για την αντιμετώπιση της κρίσης αυτής; Από πού θα προέλθει η χρηματοδότηση των υποδομών για την εξυπηρέτηση των μεταναστών;

Ίσως για αυτούς δεν υφίσταται πρόβλημα, αφού απλά υπάρχουν κάποιοι μετανάστες που λιάζονται περνώντας από την Ελλάδα και μετά εξίσου απλά εξαφανίζονται!

Σαν αντιπολίτευση βέβαια είχαν «ιδιαίτερη» ευαισθησία για το θέμα των παράνομων μεταναστών, ευαισθησία όμως  που χάθηκε μαζί με τις περισσότερες από τις προεκλογικές τους εξαγγελίες».

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ