17.4.2015 19:09

ΕΟΤ: Δράσεις προβολής της Χίου, Μυτιλήνης και Κεφαλονιάς

Πρωτοβουλίες ανέλαβε ο Ελληνικός Οργανισμός για την προβολή της Χίου, της Μυτιλήνης και της Κεφαλονιάς.

Έτσι, το γραφείο του ΕΟΤ Σκανδιναβίας θα αναλάβει τα έξοδα μετάβασης δύο Νορβηγών travel bloggers (Janicke Hansen και Brynjulv Melve) της πλατφόρμας NORSKEREISEBLOGGERS.NO στην Χίο και στην Μυτιλήνη. Οι παραπάνω είναι συνεργάτες και συνιδιοκτήτες της διαδικτυακής πλατφόρμας, η οποία ξεπερνά τις 9.500 επισκέψεις το μήνα από Δανία, Σουηδία, Νορβηγία, Γερμανία και ΗΠΑ. Η επίσκεψη τους στα νησιά του Β. Αιγαίου Χίο και Μυτιλήνη 26 Απριλίου και 5 Μαΐου θα συμβάλει στην προβολή τους και στην δυνητική αύξηση επισκεψιμότητας από χώρες της Β. Ευρώπης. Τα έξοδα κάλυψης των εξόδων μετάβασης θα καταβληθούν από το Γραφείο ΕΟΤ Σκανδιναβίας στην διοργανώτρια εταιρεία Active Relation Sweden AB.

Επίσης, ο ΕΟΤ θα καλύψει οικονομικά την αγορά αεροπορικού εισιτηρίου Λονδίνο-Κεφαλονιά-Λονδίνο στις 23/05/2015, μετ’ επιστροφής στις 30/05/2015 για την βρετανίδα δημοσιογράφο Erica Wagner η οποία θα μεταβεί στην Κεφαλονιά με σκοπό την συλλογή του απαραίτητου πληροφοριακού υλικού για την πραγματοποίηση σχετικού αφιερώματος για λογαριασμό του δημοφιλούς βρετανικού περιοδικού Harper’s Bazaar.

 

http://www.tornosnews.gr/

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ