23.5.2015 19:16

Ένας καταξιωμένος "Χιώτης" γιατρός στο επίκεντρο των ιατρικών υπηρεσίων της Λάρισας

Τη δική του πινελιά στις παρεχόμενες ιατρικές υπηρεσίες στη Λάρισα έβαλε πρόσφατα ο καρδιολόγος Ηλίας Ανδριανίδης, ο οποίος διατηρεί πολύ στενές σχέσεις με τη Χίο, ένεκα της χιώτισσας συζύγου του Μαρίας Φραγκάκη και των πολλών φίλων που διατηρεί στο νησί μιας και αποτελεί μια ξεχωριστή και αγαπητή προσωπικότητα. 

Το "My Doctor" που εγκαινιάστηκε στη Λάρισα, ένα Ιατρικό Κέντρο που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα απολύτως από τις ιατρικές υπηρεσίες των Αθηνών και άλλων πόλεων άνοιξε τις πόρτες του για τον απλό κόσμο και όπως φαίνεται από την υποδοχή του τύπου, το αποτέλεσμα είναι άκρως ικανοποιητικό.

 

Το λόγο παραχωρούμε στο thessaliatv.gr για όσα έγραψε μετά τα εγκαίνια του Ιατρικού Κέντρου:

Εγιναν χθες τα εγκαίνια του νέου Ιατρικού Κέντρου της Λάρισας με την επωνυμία "My Doctor".  

Το "my doctor" αποτελεί την προσπάθεια μιας ομάδας καταξιωμένων γιατρών της Λάρισας για παροχή ολοκληρωμένης πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας στους Λαρισαίους αλλά και σε όλους τους Θεσσαλούς. Σχεδόν όλες οι ιατρικές ειδικότητες στους βασικούς τομείς της πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας (παθολογικός, χειρουργικός και εργαστηριακός τομέας) συνεργάσθηκαν σε έναν ιδιαίτερα προσεγμένο και καλαίσθητο χώρο, σε δυο ορόφους σε κεντρικό κτίριο επί της οδού Μαρίνου Αντύπα 2 και Κούμα  στην κεντρική πλατεία της πόλης.Η στελέχωση του my doctor σε συνδυασμό με τον σύγχρονο εξοπλισμό με ιατρικά διαγνωστικά μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας αποσκοπεί στην κάλυψη σε βάθος των περισσοτέρων αναγκών των ασθενών. Ετσι επιτυγχάνεται η διάγνωση της πάθησης σε σύντομο χρονικό διάστημα, λόγω της άμεσης και επι τόπου συνεργασίας των συναφών με την πάθηση ειδικοτήτων, με αποτέλεσμα την ταχύτερη αποκατάσταση της υγείας των ασθενών. Με την χθεσινή τελετή των εγκαινίων οι γιατοί του My doctor ανανέωσαν τον όρκο τους στον Ιπποκράτη και ταυτόχρονα την υπόσχεση τους στην κοινωνία για παροχή των υπηρεσιών τους με την ανθρώπινη φροντίδα και ζεστασιά που αρμόζει.



 Τα εγκαίνια τέλεσε ο σεβασμιότατος μητροπολίτης Λαρίσης κ. Ιγνάτιος ενω παρέστησαν αρχές και φορείς της Θεσσαλίας,η ιατρικη κοινότητα αλλά και πλήθος κόσμου. 
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης οι παρευρισκόμενοι ξαναγήθηκαν στους χώρους του Ιατρικού Κέντρου, στους δυο ορόφους του κτιρίου και συνομίλησαν με τους γιατρούς απολαμβάνοντας ένα ποτήρι κρασί και εξαιρετικά εδέσματα 















 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ