13.10.2016 12:51

Ένας Καλλιμασιώτης διαφημίζει την Ελλάδα στο εξωτερικό

Μία πρωτότυπη ιδέα προκειμένου να διαφημίσει την Ελλάδα στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής και όχι είχε ο συμπατριώτης μας Κοσμάς Μπογιατζής από το χωριό της Καλλιμασιάς.

Βρισκόμενος στη Νέα Υόρκη, εξαιτίας σπουδών τα τελευταία 7 χρόνια άρχισε να υλοποιεί τον σχεδιασμό του για την προώθηση της Ελλάδας στο εξωτερικό. Ο νεαρός Καλλιμασιώτης ηγείται μίας  δημιουργικής ομάδας που μόλις ξεκίνησε ένα YouTube κανάλι για την Ελλάδα για να αναδείξει και να διαφημίσει περισσότερο την χώρα μας στο εξωτερικό αλλά και εντός Ελλάδος. 

Τα πρώτα 7 βίντεο ήδη έχουν ήδη αναρτηθεί και η ιστοσελίδα  θα αρχίσει να δημοσιεύει τις πρώτες σελίδες της πολύ σύντομα.

«Καλούμε όλους όσους αγαπούν την Ελλάδα σε όλο τον κόσμο να ενώσουν τις δυνάμεις τους και όλοι μαζί να αναδείξουμε τη χώρα μας περισσότερο παγκοσμίως. Στόχος μας είναι να αυξηθεί ο τουρισμός σε όλα τα μέρη της χώρας και όλο και περισσότερο ο έντυπος τύπος να αναφέρεται σε αυτήν», αναφέρει στο μήνυμά του ο Κοσμάς Μπογιατζής.

Δείτε και εσείς τα βίντεο στη παρακάτω Link:

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCXkihuMY0DsmE9vxNtPeLcQ

Site: http://www.smileatgreece.com/

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ