7.11.2019 20:05

Ένα νέο κτίριο για το Δημοτικό!

Το τμήμα Κέντρου Μελέτης Δημοτικού του Εκπαιδευτικού Οργανισμού ΣΚΥΤΑΛΗ απέκτησε πλέον το δικό του ξεχωριστό χώρο!

Κάτω ακριβώς από το υπάρχον εκπαιδευτήριο της πόλης στην Στεφάνου Τσουρή 3 στο κέντρο της πόλης, εκεί που κάποτε υπήρχε ο Δούρειος Ίππος, λειτουργεί πλέον σε ξεχωριστό χώρο το τμήμα Κέντρου Μελέτης Δημοτικού του εκπαιδευτικού οργανισμού ΣΚΥΤΑΛΗ. Σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο που επιμελήθηκαν και πάλι οι αρχιτέκτονες του Archstudio , φιλοξενούνται οι νέες αίθουσες για την καθημερινή μελέτη των παιδιών του Δημοτικού.

Εδώ και 5 χρόνια, με επίκεντρο πάντα τον μαθητή και τις ανάγκες του, το πρώτο Κέντρο Μελέτης Δημοτικού που λειτούργησε στο νησί μας, μαθαίνει στους μικρούς μαθητές να μελετάνε σωστά  δίπλα σε μια εκπαιδευτική ομάδα γεμάτη όρεξη και αγάπη για το αντικείμενο θέτοντας γερές βάσεις από τις σημαντικές τάξεις του Δημοτικού.

Σε ένα κατάλληλο μαθησιακό περιβάλλον και με την συμβολή νέων εκπαιδευτικών μεθόδων και τεχνολογιών, συνδυάζει το καθημερινό διάβασμα με εξατομικευμένο πλάνο μελέτης, κάλυψη κενών και οργάνωση χρόνου μετατρέποντας την μελέτη για το σχολείο σε μια ευχάριστη διαδικασία για τους μαθητές ενώ προσφέρει ξεγνοιασιά στους γονείς και σιγουριά για το εκπαιδευτικό αποτέλεσμα.

Ο εκπαιδευτικός οργανισμός ΣΚΥΤΑΛΗ με τα τμήματα Γυμνασίου-Λυκείου και Κέντρου Μελέτης Δημοτικού και δύο εκπαιδευτήρια σε Χίο και Νένητα, δείχνει συνεχώς ότι προσπαθεί για το καλύτερο των μαθητών μέσα από μια ολοκληρωμένη εκπαιδευτική διαδικασία και στόχο πάντα τη γνώση και την επιτυχία.

Καλορίζικη λοιπόν η νέα κτιριακή προσθήκη και καλές επιτυχίες στους μαθητές!

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ