28.8.2014 12:46

Ένα αυτοκίνητο δώρο... στα Αγιάσματα!

Με τον θερμότερο τρόπο υποδέχθηκε η Ομάδα Δασοπροστασίας Αγιασμάτων την δωρεά της Παγχιακής Ομοσπονδίας Αυστραλίας, ενός αυτοκινήτου πυρόσβεσης που θα καλύπτει τις ανάγκες των εθελοντών στην προσπάθεια που καταβάλλουν να προστατεύσουν τα δάση της περιοχής τους. Η εθελοντική ομάδα των Αγιασμάτων ευχαριστεί με την παρακάτω επιστολή τους Χιώτες της Αυστραλίας καθώς με την δωρεά τους κάλυψαν ένα μεγάλο κενό στις ανάγκες λειτουργίας των εθελοντών. 
Αναλυτικά στο ευχαριστήριο τους αναφέρουν:  
 
"Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε θερμά για την γενναιόδωρη προσφορά σας στην ομάδα μας, τη δωρεά για το όχημα μας (φωτογραφίες του οποίου σας επισυνάπτουμε). Με αυτό τον τρόπο συμβάλλετε σημαντικά και ενεργά στο έργο που επιτελούμε για την προστασία του τόπου μας ,που όλοι αγαπάμε και θέλουμε να κρατήσουμε ζωντανό.
Ταυτόχρονα με τη δωρεά σας αυτή μας δίνετε δύναμη για να συνεχίσουμε το έργο που ξεκινήσαμε για την προστασία και την προβολή των χωριών μας .
Ευχόμαστε ολόψυχα υγεία και ευτυχία για εσάς και τις οικογένειες σας" .

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ