23.1.2017 10:05

Έμεινε το λεωφορείο, ανησύχησαν οι μαθητές

• ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΩΔΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΥΡΓΙΟΥ

Ταλαιπωρήθηκαν για να επιστρέψουν στα σπίτια τους την Παρασκευή οι μαθητές του Σχολικού Κέντρου Πυργίου, οι οποίοι  παρακολούθησαν παράσταση Καραγκιόζη στο Ομήρειο.

Στο δρομολόγιο της επιστροφής το λεωφορείο του Υπεραστικού ΚΤΕΛ που καλύπτει τις επιδοτούμενες μετακινήσεις τους έμεινε από μπαταρία και χρειάστηκε να μετεπιβιβαστούν σε άλλο για να εξυπηρετηθούν. Οι μαθητές υποστηρίζουν ότι η μπαταρία έσκασε στη Λεωφόρο Ενώσεως κοντά στο αλιευτικό καταφύγιο της Φάρκαινας, η ατμόσφαιρα μύριζε καμένο λάστιχο και βγήκαν έξω προληπτικά και στη συνέχεια μεταφέρθηκαν στο σχολείο με άλλο λεωφορείο, αλλά ο πρόεδρος του Υπεραστικού ΚΤΕΛ τους διαψεύδει.

Ο Μιχάλης Λακαρδής δηλώνει ότι το λεωφορείο έμεινε από μπαταρία, η μεταφορά των μαθητών έγινε με απόλυτη ασφάλεια και κανένας δεν διαμαρτυρήθηκε στο ΚΤΕΛ. Τονίζει ότι όλα τα οχήματα  περνούν κανονικά από ΚΤΕΟ και χαρακτηρίζει υπερβολές όσα λένε οι μαθητές.
«Κάνουν την τρίχα τριχιά», λέει, απαντώντας στους γονείς που ανησύχησαν και καλεί  όλους τους ενδιαφερόμενους τους ενδιαφερόμενους  να στηρίξουν την προσπάθεια κάλυψης των  κυκλοφοριακών αναγκών των χωριών ακόμη και με τις δυσκολότερες συνθήκες.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ