1.7.2016 13:49

Εκπτώσεις αντίβαρο στο προσφυγικό

Το εκπτωτικό πρόγραμμα της Blue Star Ferries  για όσους επιλέξουν για προορισμό διακοπών τα νησιά Χίο, Λέσβο, Λέρο και Κω, παρουσίασαν  σε συνέντευξη τύπου, στην Αθήνα, η εταιρεία και οι Δήμαρχοι των παραπάνω νησιών.

Ο δήμαρχος Χίου, ήταν παρών στη συνέντευξη τύπου όπου παρουσιάστηκε, το πρόγραμμα έκπτωσης 30% στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια των επιβατών που θα επιλέξουν για τις καλοκαιρινές τους διακοπές, τα συγκεκριμένα νησιά. Η ενέργεια αυτή έγινε με τη συνεργασία της Blue Star Ferries, των Δημάρχων των παραπάνω νησιών και τις τοπικές ενώσεις ξενοδόχων, στο πλαίσιο της προσπάθειας αναστροφής του κλίματος που δημιουργήθηκε, εξαιτίας της προσφυγικής κρίσης και τη στήριξη της τουριστικής κίνησης.

Η παροχή αφορά σε όλες τις κατηγορίες επιβατικών εισιτηρίων, Ι.Χ. αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών, με την προϋπόθεση οι ενδιαφερόμενοι να προσκομίζουν στα συνεργαζόμενα πρακτορεία αποδεικτικό, το οποίο να επιβεβαιώνει τουλάχιστον 4 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο ή ενοικιαζόμενο κατάλυμα σε κάποιον από τους παραπάνω προορισμούς.

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ