22.5.2012 15:10

Έκκληση προς Cyprus και Astra Air

 
Με ανοιχτή επιστολή του, ο Π. Λαμπρινούδης, ζητάει τη δρομολόγηση αεροσκαφών στη γραμμή Αθήνα – Χίος – Αθήνα, από την Astra και τη Cyprus, προκειμένου να λειτουργήσει ο ανταγωνισμός και να σπάσει η μονοπωλιακή κατάσταση που έχει δημιουργήσει η Olympic Air.
Η επιστολή αναφέρει:
         
Λόγω του αυξημένου κόστους των αεροπορικών εισιτηρίων των δρομολογίων Αθήνα – Χίος – Αθήνα, της εταιρείας, Olympic Airways, που εξυπηρετεί τις μετακινήσεις αυτές στο νησί μας, και με δεδομένο ότι αυτή η γραμμή είναι ανταγωνιστική και υπάρχει πληρότητα στις θέσεις, εκ μέρους της δημοτικής αρχής, απευθύνουμε αίτημα προς τις αεροπορικές εταιρείες CYPRUS AIRWAYS και ASTRA AIRLINES να εντάξουν στις πτήσεις τους τη γραμμή Αθήνα – Χίος – Αθήνα.
 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ