24.1.2013 11:34

Έκανε φύλλο και φτερό τις ανεμογεννήτριες του Μελανιούς

ΣΕΙΡΑ ΚΛΟΠΩΝ ΑΠΟ 19ΧΡΟΝΟ ΑΘΙΓΓΑΝΟ ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΕ ΜΕΛΑΝΙΟΣ ΚΑΙ ΣΠΑΡΤΟΥΝΤΑ

Μέχρι και τα εξαρτήματα των ανεμογεννητριών στο Μελανιός έβαλε στο μάτι ο 19χρονος αθίγγανος Μ.Α. που έχοντας σύμμαχο το απομακρυσμένο της περιοχής επιχείρησε να κάνει γερή μπάζα σε βάρος ιδιωτικών περιουσιών.

Εξαρτήματα, καλώδια και εργαλεία αποτέλεσαν τη λεία του 19χρονου στο βραδινό του πέρασμα από τη βόρειοδυτική Χίο.

Ο νεαρός δράστης όμως δεν σταμάτησε εκεί, αφού μετά από το Μελανιός σειρά είχε μάντρα σιδερικών στην περιοχή της Σπαρτούντας μέσα από την οποία αφαίρεσε μεταλλικά αντικείμενα προκειμένου να τα πουλήσει με δεδομένο ότι η αξία του χαλκού και του σιδήρου είναι διαρκώς αυξανόμενη.

Η πρακτική όμως του 19χρονου φαίνεται ότι ήταν αυτή η οποία τον πρόδωσε αφού μετά τις καταγγελίες των ιδιοκτητών οι άνδρες του Α.Τ. Καρδαμύλων συνεπικουρούμενοι από την Ασφάλεια Χίου οδηγήθηκαν άμεσα στα ίχνη του νεαρού ο οποίος μετά την προσαγωγή του ομολόγησε τις πράξεις του.

Τόσο ο ίδιος όσο και πατέρας του έχουν ήδη ανοιχτό φάκελο στην Ασφάλεια Χίου ενώ τον Απρίλιο του 2012 είχαν συλληφθεί την ώρα που με ημιεπαγγελματικό όχημα επιχειρούσαν να κλέψουν 3 τόνους χαλκού από τις εγκαταστάσεις της ΔΕΗ στο Νοσοκομείο.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ