4.3.2016 14:50

Το ΕΚΑΒ στους δρόμους της Χίου

Η ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΕΠΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΕΚΑΒ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΑΥΞΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΝΗΣΙ

Την επάρκεια του ΕΚΑΒ σε προσωπικό και οχήματα , αυτήν την περίοδο επωφελούνται οι Χιώτες της Περιφέρειας, γι αυτό και η παρουσία ασθενοφόρου κατά διαστήματα είτε στη Βόρεια είτε στη Νότια Χίο έχει γίνει αντιληπτή.

Όπως εξήγησε στον 'π" ο Παναγιώτης Μπανάβελος, από το ΕΚΑΒ, αυτή την περίοδο χάρη στις προσλήψεις προσωπικού με σύμβαση, υπηρετούν στο ΕΚΑΒ 9 άτομα που ήρθαν από το ΚΕΛΠΝΟ και 3 συν 1 από το ΕΚΑΒ.

Αυτό σημαίνει, ότι, αυτή την περίοδο υπάρχει η δυνατότητα διπλών βαρδιών στο νοσοκομείο κι έτσι σε συμφωνία και με τους αγροτικούς γιατρούς και προέδρους των κοινοτήτων κ.λπ, όποτε είναι δυνατόν βάση προγράμματος, υπάρχει ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ είτε στο Κέντρο Υγείας Πυργιού και πέριξ αυτού, άρα στη Νότια Χίο είτε στη Βολισσό και στην ευρύτερη περιοχή. "Θεωρούμε ότι όποτε υπάρχει η δυνατότητα θα είμαστε πιο χρήσιμοι όταν βρισκόμαστε κοντά σε πιθανή περιστατικά, καλύπτοντας περιοχές που δεν έχουν γιατρό" δήλωσε στον "π" ο κ. Μπανάβελος.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ