17.10.2018 18:43

Ειρήνη Αργύρη: «Στις ακτές της Χίου δεν δρουν ανεξέλεγκτα Μ.Κ.Ο.»

Το δικό της μήνυμα έστειλε μέσα από το Δημοτικό Συμβούλιο Χίου η Κεντρική Λιμενάρχης Χίου Ειρ. Αργύρη, διαλύοντας τις εντυπώσεις περί άναρχης επικράτησης Μ.Κ.Ο. στις ακτές του νησιού.

«Στην περιοχή δικαιοδοσίας του Λιμεναρχείου δραστηριοποιείται μόνο μία Μ.Κ.Ο. η ισπανική S.M.H. η οποία περνά από αυστηρό αστυνομικό έλεγχο. Ποτέ κανένα μέλος Μ.Κ.Ο. δεν παρίσταται σε περιστατικό αν πριν δεν πάνε τα στελέχη του λιμενικού», σημείωσε η Λιμενάρχης.

«Το μήνυμα προς όλους είναι σαφές. Είμαστε και θα είμαστε για πάντα εκεί. Τον τελευταίο καιρό κάναμε ενέργειες που αποδείχθηκαν σωτήριες. Προχωρήσαμε σε χερσαίες περιπολίες από κοινού με Αστυνομικούς και μηδενίσαμε περιστατικά σε απομακρυσμένες ακτές. Υπάρχει μείωση των προσφυγικών ροών που τον Σεπτέμβριο έφθασε σε – 60% σε σχέση με πέρυσι και τώρα τον Οκτώβριο αυτό το ποσοστό είναι στο -80%», κατέληξε η Λιμενάρχης.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ