11.4.2022 10:48

Είμαστε μαζί στον αγώνα ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για τον αυτισμό!

ΠΑΕ Παναθηναϊκός και Κέντρο Παιδιού και Εφήβου ένωσαν τις φωνές τους για ένα κόσμο που αναγνωρίζει, κατανοεί και αποδέχεται τη διαφορετικότητα των ατόμων με αναπτυξιακές, ψυχιατρικές, ψυχολογικές διαταραχές

Με σύνθημα «Για εμάς κάθε μέρα είναι 2 Απριλίου» εμφανίστηκαν ωφελούμενοι του Κέντρου Παιδιού και Εφήβου στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.

Προσκεκλημένοι της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ενημέρωσης και Ευαισθητοποίησης για τον Αυτισμό, ο Σπύρος, ο Κώστας και ο Χαράλαμπος, έφηβοι με διαταραχές αυτιστικού φάσματος συνοδευόμενοι από τους θεραπευτές τους, σήκωσαν πανό και έστειλαν το μήνυμα: «Ενημερωθείτε για τον αυτισμό γιατί η αποδοχή ξεκινάει από τη γνώση!»

Παίκτες, φίλαθλοι, εκφωνητές – δημοσιογράφοι: Όλοι γίναμε ένα!

Σε ένα κατάμεστο γήπεδο, δεχθήκαμε θερμό χειροκρότημα από τους παρευρισκόμενους φιλάθλους, όταν κατά την είσοδο των παικτών στο γήπεδο, σηκώσαμε το πανό μας. Με ειδικές αναφορές από τους εκφωνητές – δημοσιογράφους, το μήνυμα μας έφτασε και στους τηλεθεατές! Πλατιά χαμόγελα εμφανίστηκαν στα πρόσωπα των εφήβων, των οικογενειών τους και των θεραπευτών τους!

Η ανάρτηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για την Παγκόσμια Ημέρα Αυτισμού

Χιλιάδες ήταν οι followers που έσπευσαν να συγχαρούν τον σύλλογο γι’ αυτό το post στα social media και έδωσαν στίγμα (με like ή κοινοποίηση), προκειμένου να διαδοθεί το μήνυμα της ημέρας.

Ευχαριστούμε όλη την ομάδα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, παίκτες, στελέχη και φιλάθλους, που αγκάλιασαν το έργο του Κέντρου Παιδιού και Εφήβου, με την προσμονή για περισσότερες δράσεις στο μέλλον. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον Ισπανό ποδοσφαιριστή Φραν Βέλεθ για την συγκινητική υποστήριξη του.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ