3.2.2017 15:37

Το έχουν βάλει στόχο

ΠΕΜΠΤΗ ΔΙΑΡΡΗΞΗ ΣΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΤΗΣ ΜΠΕΛΑ ΒΙΣΤΑ

«Άγνωστος» στους ιδιοκτήτες του περίπτερου είναι ο μετανάστης  κλέφτης που διέρρηξε  σήμερα στις 03:30, για δεύτερη  φορά μέσα σε μια εβδομάδα,  το περίπτερο στην Μπέλλα Βίστα, ιδιοκτησίας  Ανθούλας Μπαλλή και Παναγιώτη Τσούνη. Συνολικά όμως, είναι η πέμπτη φορά που έχουν διαρρήξει το περίπτερο στο διάστημα του 1,5 χρόνου που το έχουν.  Το δράστη των δυο τελευταίων διαρρήξεων τον γνωρίζουν επειδή  το πρόσωπο του έχει καταγραφεί στην κάμερα που έχουν αναγκαστεί να βάλλουν από το καλοκαίρι μαζί με το συναγερμό,  όπως μας διαβεβαιώνει η Δέσποινα Στέκα, μητέρα της ιδιοκτήτριας. Στη βιασύνη του να φύγει εγκατέλειψε στο χώρο μια τσάντα με τα χαρακτηριστικά μιας Μ.Κ.Ο, καλέμι και λοστό.

 «Στις 03:30 χτύπησε ο συναγερμός, ήλθαμε αμέσως και ήταν ήδη εδώ το περιπολικό που είχαν ειδοποιήσει οι γείτονες . Η πόρτα ήταν σπασμένη αλλά προφανώς, επειδή χτύπησε ο συναγερμός, έφυγε βιαστικά παρατώντας τα πράγματα του. Είναι ο ίδιος που μας έκλεψε και πριν από μια εβδομάδα», δηλώνει αγανακτισμένη.

«Είναι τραγικό να δουλεύουν τα παιδιά μας όλη μέρα μέχρι τα μεσάνυχτα και να έρχεται ο κλέφτης  να μας ρημάζει. Θα αναγκαστούμε να το  περιφράξουμε με πλέγματα από πτυσσόμενες σιδεριές που είναι δύσκολο να τις σπάσουν. Δεν νοιώθουμε  ασφαλείς πια, το βράδυ που είναι μόνος του ο γαμπρός μου τρέμουμε από το φόβο μην του συμβεί τίποτα».

«Αυτά και μη χειροτέρα» εύχεται και οι μάστορες δουλεύουν εντατικά για να αποκαταστήσουν τις φθορές και να μετατρέψουν το περίπτερο σε φρούριο.

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε την διεύθυνση σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ