30.3.2015 9:55

Εν αναμονή των αποτελεσμάτων της νεκροψίας

ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΧΙΟΥ Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ ΑΤΥΧΟΥ 77ΧΡΟΝΟΥ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΝΕΚΡΟΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΒΡΟΝΤΑΔΟ

15:55

Ανακοίνωση για τον θάνατο του 77χρονου εξέδωσε πριν λίγο η ΓΑΔΠ Βορείου Αιγαίου η οποία σημειώνει τα εξής:

"Από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χίου, σχηματίσθηκε δικογραφία για το θάνατο ενός 77χρονου ημεδαπού,  στη Χίο.

Ειδικότερα, από τα μέχρι τώρα στοιχεία της έρευνας, προέκυψε ότι ο 77χρονος, ο οποίος βρέθηκε χθες (29.03.2015) το βράδυ, νεκρός στην οικία του στη Χίο, έφερε τραύμα σε σημείο του σώματός του (περιοχή του αριστερού ποδιού), προερχόμενο πιθανόν από αιχμηρό αντικείμενο. Παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής, ενώ την προανάκριση και τις έρευνες διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χίου".

14:25

Από ώρα σε ώρα αναμένεται η έκθεση του ιατροδικαστή σχετικά με τα αίτια του θανάτου του 77χρονου Κ.Π. ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή το απόγευμα της Κυριακής εντός της οικίας του.

Η σύζυγός του κρατείται στην υποδιεύθυνση ασφαλείας Χίου μέχρι τα αποτελέσματα της νεκροψίας όπου θα διαπιστωθεί αν το τραύμα που έφερε ο άτυχος 77χρονος ήταν αυτό που τον οδήγησε τελικά στον θάνατο. 

09:55

Νεκρός εντός της οικίας του στην περιοχή του Αγίου Μάρκου στον Βροντάδο εντοπίστηκε 77χρονος άνδρας με την Ασφάλεια Χίου να ερευνά τα ακριβή αίτια του θανάτου. Σύμφωνα με τις πρώτες αστυνομικές πληροφορίες, όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά κι αυτό με δεδομένο ότι ο άτυχος 77χρονος έφερε σημάδια από τραύματα σε διάφορα σημεία του σώματός του.

Αυτό που περιμένει να διαπιστώσει η Αστυνομία μέσα από την ιατροδικαστική έρενα είναι αν τελικά ο θάνατος του 77χρονου προήλθε από τα συγκεκριμένα τραύματα.

Μέχρι στιγμής πάντως δεν έχει υπάρξει επίσημη ανακοίνωση από τη Γ.Α.Δ.Π. Βορείου Αιγαίου ενώ σε τοπικό επίπεδο δεν διαψεύδεται αλλά ούτε επιβεβαιώνεται κανένα σενάριο. 

Η μεταφορά του άτυχου ηλικιωμένου στο Νοσοκομείο έγινε με ευθύνη του γραφείου τελετών Νύκτα. 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ