3.11.2012 10:56

«Εγγυητής της ασφάλειας ο Στρατός» (BINTEO KAI ΦΩΤΟ)

ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΤΗΚΕ Η ΕΚΘΕΣΗ ΤΗΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑΣ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΤΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΧΙΟΥ

Αφιερωμένη στις ηρωικές πράξεις του Υδραίου υποπλοίαρχου του Π.Ν. Νικόλαου Βότση είναι η έκθεση της 96 ΑΔΤΕ, που εγκαινιάστηκε το απόγευμα της Παρασκευής στα πλαίσια των 100 χρόνων από την απελευθέρωση της Χίου από τον τουρκικό ζυγό.
Στην ομιλία που προηγήθηκε των εγκαινίων στην κεντρική αίθουσα του Ομηρείου, ο ταξίαρχος Δημόκριτος Ζερβάκης εξήρε το έργο τόσο του Πολεμικού Ναυτικού όσο και του στρατού ξηράς τονίζοντας ότι σε αυτές τις δύσκολες στιγμές για την πατρίδα, η συμβολή των ενόπλων δυνάμεων της χώρας θα πρέπει να είναι κοντά στους πολίτες ιδιαίτερα των ακριτικών περιοχών.
Ο ίδιος μάλιστα δεν ξέχασε να ευχαριστήσει τους κατοίκους του Μελανιούς για την παραχώρηση της περιοχής προκειμένου να πραγματοποιηθούν ασκήσεις λέγοντας ότι η συνεργασία της τοπικής κοινωνίας με την 96 ΑΔΤΕ είναι συνεχείς προκειμένου να βρεθεί η χρυσή τομή.
Η έκθεση που πραγματοποιήθηκε παρουσία της τοπικής πολιτικής, θρησκευτικής και στρατιωτικής ηγεσίας του νησιού αλλά και πλήθους κόσμου, θα διαρκέσει μέχρι και τις 14 Νοεμβρίου ενώ θα είναι ανοιχτή για το κοινό τις ώρες λειτουργίας του Ομηρείου. 
 
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΔΩ
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ