1.3.2016 17:08

Εγείρουν θέμα νομιμότητας των κοινωνικών κουζινών

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΧΙΟΥ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ

Την παρέμβαση των αρμόδιων υγειονομικών αρχών προκειμένου να ελεγχθεί η νομιμότητα των χώρων που παρασκευάζονται γεύματα για μετανάστες, προκαλεί με επιστολή του το Επιμελητήριο Χίου. Σε επιστολή που υπογράφει ο Γ. Γεωργούλης και απευθύνεται στην Υγειονομική Υπηρεσία, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου σημειώνει ότι έπειτα από καταγγελίες μελών διαπιστώθηκε ότι λειτουργούν σε διάφορα σημεία χώροι παρασκευής γευμάτων που προορίζονται για πρόσφυγες, οι οποίοι δεν διαθέτουν τις προβλεπόμενες εκ του νόμου άδειες.

«Παρακαλούμε όπως  προβείτε στους προβλεπόμενους εκ του νόμου ελέγχους, ώστε να διασφαλισθεί αποτελεσματικά η υγεία τόσο των προσφύγων  που καταναλώνουν τα γεύματα που παρασκευάζονται στους συγκεκριμένους χώρους , όσο και των εθελοντών οι οποίοι χρησιμοποιούν εύφλεκτες ύλες (υγραέριο) χωρίς τις απαιτούμενες προφυλάξεις», καταλήγει η επιστολή του Επιμελητηρίου. 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ