10.8.2018 13:26

Η συνέλευση του Σ.Φ.Ο. πριν τον εορτασμό των 90 του χρόνων

Το Σάββατο 11 Αυγούστου

Την ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση του πραγματοποιεί στις Οινούσσες το προσεχές Σάββατο 11 Αυγούστου ο Σύλλογος «Φίλοι Οινουσσών» και έχει προσκαλέσει τα ανά τον κόσμο μέλη του να παραστούν και να ενημερωθούν για τη δράση του ιστορικού φορέα.

Στα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι ο ετήσιος διοικητικός και οικονομικός απολογισμός του Διοικητικού Συμβουλίου. Το έργο, που θα παρουσιάσει ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Γεώργιος Δανιήλ είναι αρκετά πλούσιο και εκτείνεται τόσο στην Αιγνούσα, όσο και στην Αττική. Περισσότερες από 28 εκδηλώσεις, μέσα στις οποίες είναι εορτασμοί, ομιλίες, εξορμήσεις, θεατρικές παραστάσεις, συναντήσεις, πρωτοβουλίες και εκδρομές πραγματοποιήθηκαν στην παρελθούσα χρονιά, ενώ παράλληλα υλοποιήθηκε το κοινωνικό και φιλανθρωπικό πρόγραμμα στήριξης των ανέργων και απόρων οικογενειών, ασθενών και γενικά εχόντων ανάγκη συμπατριωτών, που υπερβαίνει σε κόστος το ποσό των 28.000 ευρώ.

Το Δ.Σ. θα αναφερθεί ακόμη στην ανακαίνιση του ξενοδοχείου «Θαλασσοπόρος» με στόχο την λειτουργία του το επόμενο καλοκαίρι καθώς και στη διαχείριση του Ε/Γ-Ο/Γ «ΟΙΝΟΥΣΣΑΙ ΙΙΙ», η οποία κυμάνθηκε σε ικανοποιητικά επίπεδα παρά τη μείωση της επιβατικής κίνησης.

Τέλος, θα συζητηθούν τα ζητήματα της εκπαίδευσης στο νησί και πρωτοβουλίες για τη στήριξη των εκπαιδευτικών. Ειδική αναφορά θα γίνει και στην διοργάνωση του 1ου Πανοινουσσιακού Συνεδρίου στις 9-11 Αυγούστου 2019 με την επέτειο των 90 ετών από την ίδρυση του Συλλόγου «Φίλοι Οινουσσών».

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ