14.7.2018 12:12

Η αθλητική εκδήλωση των «Ιώνων» τα έχει όλα και δεν πρέπει να λείψει κανείς

Στο πάρκο της Φάρκαινας την Τετάρτη 18 Ιουλίου στις 19:00

Το Νομαρχιακό Αθλητικό Σωματείο Ατόμων με Αναπηρία ΙΩΝΕΣ Χίου διοργανώνει εκδήλωση στο πάρκο της Φάρκαινας, με σκοπό τη γνωριμία και  μύηση παιδιών και μεγάλων στα αθλήματα των Ατόμων με Αναπηρία, ώστε να γνωρίσουν πώς προπονούνται οι αθλητές μας και πώς βιώνουν την αναπηρία στην καθημερινότητα τους εστιάζοντας στον αθλητισμό και πόσο πολύ ωφελούνται από αυτή τη διαδικασία. Στόχος μας να μάθουμε να παίζουμε μαζί!!! Συνδιοργανωτές στην εκδήλωση είναι το Νομικό Πρόσωπο του Δήμου Χίου και η Περιφερειακή Ενότητα Χίου.

Στην εκδήλωση θα δώσουν το παρόν σπουδαίοι αθλητές όπως η Κέλυ Λουφάκη, πρωταθλήτρια στην ξιφασκία με αμαξίδιο, ο μαραθωνοδρόμος πρωταθλητής Χριστόφορος Μερούσης, ο διεθνής μπασκετμπολίστας Παναγιώτης Βασιλόπουλος και την επίσης διεθνή πολίστρια Μαρία Τσουρή, οι οποίοι θα παίξουν μαζί μας την Τετάρτη 18 Ιουλίου, στις 7 το απόγευμα.

Τα παιχνίδια – αγωνίσματα, όπου μπορούν να συμμετέχουν όλοι, είναι ξιφασκία με αμαξίδιο, σκυτάλη, μπάσκετ, μπότσια και πινγκ πονγκ.

Η εκδήλωση εντάσσεται στην εκστρατεία «Βοήθησε κι εσύ να τρέξουν οι τροχοί», που στοχεύει στη συγκέντρωση χρημάτων για την αγορά του λεωφορείου του Στλλόγου, που τόσο έχει ανάγκη η ομάδα. Γι’ αυτό το σκοπό θα υπάρχει εθελοντική συνεισφορά για όσους θέλουν να βοηθήσουν την προσπάθειά. Τους συμμετέχοντες θα δροσίζουν οι ΧΥΜΟΙ ΧΙΟΥ και τα EVEREST, που θα προσφέρουν χυμούς και νερά αντίστοιχα.

Για την καλύτερη διοργάνωση των αγώνων ζητάμε να δηλωθούν εγκαίρως οι συμμετοχές στο γραφείο του Σωματείου, Δημοκρατίας 8, τηλέφωνο 22710 20835, αλλά και στο facebook, όπου μπορεί κάποιος να γίνει φίλος με τους Iones Amea.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ