24.4.2018 12:12

Η ΑΔΕΔΥ στο πλευρό των εργαζομένων του ΣΕΣΝΟΧ

Στο πλευρό των εργαζομένων του ΣΕΣΝΟΧ βρίσκεται το Νομαρχιακό Τμήμα της ΑΔΕΔΥ, στηρίζοντας τα δικαιώματα τους και αναγνωρίζοντας τον αγώνα που δίνουν προκειμένου να αναδείξουν το σοβαρό πρόβλημα που έχει υποστεί  ο τομέας της υγείας.

Στο ψήφισμα συμπαράστασης που εξέδωσε το Ν.Τ. της ΑΔΕΔΥ αναφέρει, «η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ  πιστή στις μνημονικές της δεσμεύσεις  έχει  πλήξει καίρια τον πυρήνα του κοινωνικού κράτους. Τόσο η δημόσια υγεία και πρόνοια, όσο και η πρωτοβάθμια  φροντίδα υγείας βρίσκονται στην προκρούστεια κλίνη των ανελέητων  δημοσιονομικών περικοπών. Η υποστελέχωση, η υποχρηματοδότηση, η κακοδιοίκηση, οι πολιτικές χειραγώγησης και οι πελατειακές σχέσεις είναι μερικές μόνο από τις αιτίες που έχουν οδηγήσει το ΕΣΥ στα όρια της κατάρρευσης».  

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

Tags: ΑΔΕΔΥ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ