31.7.2015 12:37

Δωρεάν εξετάσεις στα χωριά

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ ΧΙΩΤΙΚΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΧΙΟΥ

Δωρεάν ιατρικές εξετάσεις σε κατοίκους των απομακρυσμένων περιοχών της Χίου προτίθεται να πραγματοποιήσει ο Γυναικείος σύνδεσμος «Οι Φίλοι του Χιώτικου Χωριού»,με την στήριξη του Δήμου Χίου.

 Στο πλαίσιο της δράσης, η κ. Ελένη Λυκάκη-Καρατζά, ιατρός ακτινολόγος, ειδική διαγνώστρια μαστού, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, θα παρέχει, δωρεάν, εξέταση μαστού με φορητό υπερηχογράφο.

Για τον σκοπό αυτό, θα βρίσκεται η ίδια μαζί με μέλη του Δ.Σ., στις 18 Αυγούστου 2015 στη Βολισσό, στις 19 Αυγούστου 2015 στα Καρδάμυλα και στις 20 Αυγούστου 2015 στο Λιθί, από 10:00 έως 17:00 στα τοπικά αγροτικά ιατρεία.

Όσες γυναίκες επιθυμούν να εξετασθούν, θα πρέπει να το δηλώσουν, έγκαιρα, στα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών της περιοχής κατοικίας τους, με προτεραιότητα στους μόνιμους κατοίκους.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ