20.9.2014 17:29

Δωρεάν ενισχυτική διδασκαλία

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΣΤΕΓΑΣΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΥΡΕΤΗ, ΟΡΓΑΝΩΣΕ ΤΜΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΡΓΟ

Τμήματα δωρεάν ενισχυτικής διδασκαλίας μαθητών του δημοτικού, ίδρυσε ο Σύλλογος Τριτέκνων Χίου  για να καλύψει στο μέτρο του δυνατού το κόστος των πολυδάπανων  φροντιστηριακών αναγκών των μελών του.

«Οι  οικογένειες που έχουν πρωτάκια μπορούν να παραλάβουν από τα γραφεία μας σχολικά αναλώσιμα είδη, μολύβια, τετράδια, ξύστρες, γόμες και άλλα. Είναι ένα δώρο της διοίκησης για την κάλυψη μέρους των αυξημένων τρεχουσών αναγκών των μελών μας αυτό το επιβαρυμένο διάστημα. Οι πολύτεκνοι μπορούν να συμμετέχουν σε όλες τις δράσεις και τα τμήματα που έχουμε δημιουργήσει δείχνοντας την ειδική κάρτα που διαθέτουν», τονίζει ο Βοηθός Γραμματέας του διοικητικού συμβουλίου Γιώργος Σκανδάλης ο Γ. Σκανδάλης, για να αποφευχθούν τυχόν προβλήματα και παρεξηγήσεις.

Στέγη

Σημαντικό βήμα για τη λειτουργία του συλλόγου είναι το ότι απόκτησε στέγη. Η δημοτική αρχή παραχώρησε στους συλλόγους των Τριτέκνων και του Λέοντα Αλλάτιου τα δύο κτίρια της πλατείας των Εργατικών Κατοικιών Ευρετής, τα οποία παρέμεναν κενά από το 2012, μετά την αποχώρηση του 4ου Νηπιαγωγείου.

«Η κάλυψη  των αναγκών μας συμπληρώθηκε και με την παραχώρηση μιας από τις  προκατασκευασμένες αίθουσες που δεν χρειάζονται στο 1ο Γυμνάσιο Χίου, το πρώην Αρρένων. Την μεταφέραμε στην Ευρετή και με αυτήν θα στεγάσουμε όλα τα τμήματα μας, στα οποία μπορούν να συμμετέχουν και άλλες οικογένειες ή άτομα, με προτεραιότητα στην κάλυψη των αιτημάτων και αναγκών των πολύτεκνων οικογενειών», συμπληρώνει.

Τμήματα

Την τρέχουσα σχολική σεζόν  2014 – 2015 θα λειτουργήσουν   τμήματα Σχολής Γονέων, Πλεξίματος και Βελονακίου Παιδικής χορωδίας και Αρμόνιου με δάσκαλο τον ίδιο, ενώ κανονάκι θα διδάξει η Λαμπρινή Κάμπουρα.

Ωράριο

Η διοίκηση υποδέχεται τον κόσμο στο γραφείο κάθε Δευτέρα από τις 10:00 έως και τις 13:00,  Τετάρτη από τις 17:00 έως και τις 21:00 και  Σάββατο από τις 11:00 έως και τις 13:00. Δηλώσεις συμμετοχή στα τμήματα μπορούν να γίνονται και στα τηλέφωνα 2271080711 και 6948758147.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ