19.1.2016 17:01

Δωρεάν εμβολιασμοί σε παιδιά απόρων οικογενειών [ΒΙΝΤΕΟ]

Δωρεάν εμβολιασμός σε παιδιά ανασφάλιστων και οικονομικά ευάλωτων οικογενειών  της Χίου, ξεκινά στα πλαίσια προγράμματος που υλοποιεί ο Δήμος Χίου με τη μη κυβερνητική οργάνωση Αποστολή «Άνθρωπος».

Σύμφωνα με τον εντεταλμένο σύμβουλο του Δήμου Χίου για θέματα υγείας, Γιάννη Γεωργιάδη, ο εμβολιασμός προγραμματίζεται για τις αρχές του επόμενου μήνα και ότι θα υπάρχει η δυνατότητα χορήγησης μέχρι δύο εμβολίων ανά παιδί, ακολουθώντας το Εθνικό Πρόγραμμα Εμβολιασμών. Για τα παιδιά που θα εμβολιαστούν προβλέπεται και η συνέχεια των απαραίτητων επαναληπτικών δόσεων τους.

Οι γονείς που ενδιαφέρονται να εντάξουν τα παιδιά τους στο πρόγραμμα θα πρέπει να επικοινωνήσουν με το  τμήμα  Προστασίας και Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας του Δήμου Χίου (τηλ.: 2271350056, Ρουσσάκη Καλλιόπη) για να ενημερωθούν σχετικά με τις προϋποθέσεις και τη διαδικασία.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ