10.2.2016 8:46

Δημοπρατείται το Νηπιαγωγείο στο Νεοχώρι

Την ώρα που το μαθητικό δυναμικό σε άλλα χωριά της Χίου φθίνει, στο Νεοχώρι οι μαθητές στα σχολεία αυξάνονται και αυτό δημιουργεί τις προϋποθέσεις εκείνες για νέες σχολικές υποδομές.

 Ένα υπερσύγχρονο διθέσιο νηπιαγωγείο θα διαθέτουν σε σύντομο χρονικό διάστημα οι κάτοικοι της Δημοτικής Ενότητας Αγίου Μηνά αφού μέχρι το τέλος του μήνα  αναμένεται η δημοπράτηση του έργου κατασκευής του.  «Ύστερα από ασφυκτικές πιέσεις στο υπουργείο Παιδείας και στον Οργανισμό Σχολικών Κτιρίων καταφέραμε να ξεκολλήσουμε τις γραφειοκρατικές διαδικασίες και να προχωρήσουμε στη δημοπράτηση του έργου αξίας 800.000€», δήλωσε στον «π» ο αντιδήμαρχος Παιδείας Γιώργος Παπαδόπουλος.

Παράλληλα επισήμανε ότι με βάση την μελέτη το νέο νηπιαγωγείο θα χωροθετηθεί ακριβώς δίπλα στο κτίριο που στεγάζεται σήμερα το νηπιαγωγείο Νεοχωρίου, θα είναι εξοπλισμένο με όλα τα σύγχρονα εκπαιδευτικά μέσα και θα λειτουργεί και αυτό ως Ολοήμερο. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ