1.4.2013 10:35

Δικαίωση

• ΧΙΟΣ- ΑΘΗΝΑ ΜΕ 50 ΕΥΡΩ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ Η ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ

Κι όμως, η προσφυγή του Δήμου Χίου στην Επιτροπή Ανταγωνισμού αναφορικά με τις τιμές των εισιτήρίων που απειλούν την συγκοινωνιακή σύνδεση του νησιού με την ηπεριωτική Ελλάδα είχε απόλυτα θετικά αποτελέσματα, οδηγώντας την Olympic Air στην ανάγκη να επανασχεδιάσει συνολικά την τιμολογιακή της πολιτική και να μειώσει σε πολύ μεγάλο βαθμό τις τιμές των εισιτηρίων.

Έτσι σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρίας, αύριο το πρωί θα ανακοινωθεί ο νέος σχεδιασμός για τις πτήσεις στο Βόρειοανατολικό Αιγαίο. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι ώρες αφίξεων και αναχωρήσεων παραμένουν οι ίδιες, ωστόσο οι τιμές θα είναι ιδιαίτερα μειωμένες. Σε αυτή την εξέλιξη σύμφωνα με κύκλους της εταιρίας οδήγησε η πρόσφατη συνάντηση των υπευθύνων με τη δημοτική αρχή Χίου. Στα πλαίσια του νέου σχεδιασμού η εταιρεία προωθεί τη δρομολόγηση μεγαλύτερου αεροσκάφου τύπου Airbus Α319 την καλοκαιρινή περίοδο.

Περισσότερα στην αυριανή έντυπη έκδοση του “π”.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ