24.5.2023 17:32

ΔΙΑΝΟΧ - «Πάρκο Ανακύκλωσης» σε Κλειδού και Φαφαλίειο

Στις 30 και 31 Μαΐου

Ο Φορέας Διαχείρισης Απορριμμάτων Νομού Χίου - “Δι. Α. Νο. Χ Α. Ε. ” σε συνεργασία με το Δήμο Χίου, στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος, δημιουργεί το «ΠΑΡΚΟ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ» στις 30 & 31/05/2023.

Ειδικότερα, θα πραγματοποιηθούν βιωματικές δράσεις δύο φάσεων. Η πρώτη φάση θα διεξαχθεί στην Κλειδού 8.30 π. μ. - 12.30 μ. μ. όπου συμμετέχοντες θα είναι σχολεία πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, που έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή έπειτα από ηλεκτρονικό κάλεσμα. Η δράση θα πραγματοποιηθεί με αρωγούς και σε συνεργασία με το ΚΠΕ Ομηρούπολης, με την πραγματοποίηση παραστάσεων καραγκιόζη και βιωματικής δράσης – RecyclingArt, το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού (Τοπικό Τμήμα Βροντάδου), με παιχνίδια δράσης και ανακύκλωσης, την Ομάδα Εθελοντικής Δράσης Χίου, Όμικρον, με Ενημέρωση και παιχνίδι Δασοπροστασίας – Δασοπυρόσβεσης, τον Ερυθρό Σταυρό και τους Ποδηλάτες Χίου, με εθελοντική δράση για την εύρυθμη διεξαγωγή της εκδήλωσης. Στόχος μας είναι η ενημέρωση, η ευαισθητοποίηση και η εξοικείωση των μικρών μας φίλων με την ανακύκλωση και την προστασία του περιβάλλοντος.

Η δεύτερη φάση θα διεξαχθεί 6.00 μ. μ. - 8.00μ. μ. στο Φαφαλιείο Στάδιο Βροντάδου, όπου θα λάβει χώρα τουρνουά ποδοσφαίρου ανακύκλωσης για τις ακαδημίες στην κατηγορία Κ10, το οποίο διοργανώνει η Ε. Π. Σ. Χίου.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ